Çok zengin erkek aldatır mi?

Ben çok zengin erkeğin aldatacagini dusunuyorum kesin yanı. Çünkü istediği her kadını elde edebilme gücüne sahip. Şimdi ki kızlar da yaşlı genç fark etmez parası olsun yeter kafasindalar. O yüzden öyle her kızı elde edebilecek zenginlikte biriyle evlenmek istemiyorum. Yanı aynı anda 10 ev alacak parası olan adamdan bahsediyorum öyle bildiğimiz zenginlerden değil yanı. Bana kuyumcu geldi. Evlenmek istiyor. Ailecek çok zenginler hayatimda ilk defa bu kadar zengin birini tanıdım. Çocuk henüz 23 yaşında. Düşünün yani hem genç hem zengin hem yakışıklı. Beni aldatmasa bile peşinde 10000 tane kız dolaşıyordur. Bir de müşterileri full kız. Yanı diyelim ki çok ahlaklı biri çıktı ve aldatmadi başka kıza da yüz vermedi. Onun cevresind dolanan kızlardan nasil kurtulacağım ben. Bilmiyorum çevrem evlen diyor ama ben bir yandan korkuyorum bir yandan da hayatımın fırsatı gibi hissediyorum. Çünkü çocuk benim gibi biri. Onlar kadar zengin olmasak da bizim de maddi durumumuz iyi. O da univeriste mezunu ben de. Ailelerimiz bile çok benzer. Siz ne düşünüyorsunuz?

Çok zengin erkek aldatır mi?