Lütfen yardım edin biriyle tanıştım numaramı verdim engelledim güvenemedim çünkü. Engelledim ve sürekli +44 ile başlayan numaralardan yazıyor sürekli sürekli engelliyorum tekrar yazıyor çok korkuyorum
2 ay
Lütfen yardım edin biriyle tanıştım numaramı verdim engelledim güvenemedim çünkü. Engelledim ve sürekli +44 ile başlayan numaralardan yazıyor sürekli sürekli engelliyorum tekrar yazıyor çok korkuyorum
Cevap
2Cevap
korkacak bir şey yok her numarayı engelle geç onunda sonu var o yorulsun yazsın senin yapacağın engelleyip geçmek bir saniyelik
bir dahada yeni tanıştığın birine özel numaranı verme buda sana ders olsun
Panelden ad soyaddan bulmuştur discordan yaziyor sana oda +44 ile basliuor yazip yazip dursun korkma
X ten tanıştık. Nasıl yani anlamadım adım soyadımı vermedim ben
Numarani verdin mi?
Evet
Panel yasak bi site gireyim flan deme numara yazinca ad soyad adres bilgileri gs hepsi cikiyor zaten
Oha ya
Yazar yazar durur dert etme engellemeyi yedirememiştir
Napcam
Numara degişcksin musteri hizmetlerini ara son 4 haneyi degistir
Oluyor mu öyle?
Elbette oluyor
Arasam direk değiştirirler mi
Sorun çözülür mü
Evet cözülur arayarak degistirebilirsin eson 100 lira mi neydi simdi kac oldu bilmiyorum da ara sen degsitir sin 2 hanesini
Adresimi öğrenmişmidir
Ogrensede bi bk olmaz yani gelipd karsina cikmaz bunlar korkak insanlar sadece psikolojik baski yapmayo severler
Lütfen benle buluş diyor
Dm at bana
44 İngiltere numarası
aynı kisi bizi tehdit mi ediyor yoksa
Kim kanka.
+1li numaradan yazdı mı sana hic
Hayır sadece +44
peki burdan mı tanıstın
sende onu bulsana panelden hatta beraber bulalım ben sana ogreteyim
X ten
@Brakenus ahhshahs sen asıl cozecen
Sana aşık birini bulmuşsun ne güzel işte
Na aşkı mk
Uzak durun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, çok geçmiş olsun, rahatsız edici bir durum gerçekten. 🥺
Bak şimdi, +44 İngiltere numarası, büyük ihtimalle WhatsApp’tan veya normal hattından farklı numaralarla yazıyor.
Önce panik yok. Mesajlara asla cevap verme, ekran görüntüsü al. WhatsApp’tan yazıyorsa “spam/şikayet et” seçeneğini kullan. Operatörünün müşteri hizmetlerini ara, durumu anlat, bu numaraları toplu şekilde engellemeleri ya da hatına ek güvenlik koymaları için destek iste.
Kendini tehdit ediyorsa mutlaka ekran görüntüleriyle birlikte polis/ Siber Suçlar’a başvur. Konumu, adresini, kişisel bilgilerini asla paylaşma. Yalnız hissetme, ailenden ya da güvendiğin birinden de destek iste, tek başına yüklenme buna.