Güzellik & Bakım Üzerinde +40 yazıyor, kullanırsam bi sorun olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor alırken farketmedim, biraz kaz ayagi var bende, onun icin almak istemistim, yasimda 28. kullanirsam bir sorun olur mu? bilgisi olan var mı? Üzerinde +40 yazıyor, kullanırsam bi sorun olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hintlimintlii Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Hayır sadece yaşınıza uygun olanı kullanmalısınız. Bu tarz ürünler cildinizin yaşına göre formüle edilir. Etkisinden çok zararı olur kullanmayın. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl tesekkur ederim Yorumla
İnci_tanesiii Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aldığınız yere sorsaniz açmadıysaniz belki değişim olur 1 1 Yorumla Soran +1 yıl migrostan aldim. sanmiyorum bileceklerini Yorumla
Berhan73 Takip Et Xper 5 Yaş: 52 +1 yıl Nemlendirmekten başka bir işe yaramaz.. zorlamayın.. aaa101 yaşında ninemde çok kullandı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl eyw.. Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Hiçbir işe yaramaz oğlum yarasaydı botoks olmazdı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl eyw. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl nıye aldın kı kullanıp ne yapacaksın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl aciklamaya yazdim hanimefendi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır sadece yaşınıza uygun olanı kullanmalısınız. Bu tarz ürünler cildinizin yaşına göre formüle edilir. Etkisinden çok zararı olur kullanmayın.
tesekkur ederim
Aldığınız yere sorsaniz açmadıysaniz belki değişim olur
migrostan aldim. sanmiyorum bileceklerini
Nemlendirmekten başka bir işe yaramaz.. zorlamayın.. aaa101 yaşında ninemde çok kullandı
eyw..
Hiçbir işe yaramaz oğlum yarasaydı botoks olmazdı
eyw.
nıye aldın kı kullanıp ne yapacaksın
aciklamaya yazdim hanimefendi