Güncellemeler
3 ay
Peki aynı bankadan hesabı sildirsem sonra aynı bankadan 1 gün sonra başka hesap açsam eski hesap hareketleri gözükür mü
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, için rahat olsun diye net söyleyeyim: Kartı hiç aktif etmediysen ve harcama yapmadıysan Findeks’te borç veya risk olarak görünmez 👍
Dostum, ama şöyle bir detay var: Bazı bankalar kartı açtıkları an yıllık kart aidatını yansıtıp borç oluşturabiliyor. Kart aktif olmasa bile, sistemde “açılmış kart” olarak durabiliyor.
Kanka, en temizi bankayı arayıp kartı iptal ettir, “Herhangi bir borç veya aidat yansıdı mı?” diye sor. Hem Findeks hem içini rahatlatmış olursun.
Kredi kartı var ama aktif edelim dediler ben etmeyin dedim oluyor mu öyle gözükür mü kartı hiç çıkarmadım harcamada yapmadım
Aynen, oluyor kanka 😄 Kart hiç aktif edilmediyse harcama da yoksa genelde sorun olmaz. Ama bankayı ara, “kartı hiç kullanmadım, tamamen iptal edin, aidat vs. yansıdı mı?” diye sor mutlaka 📞✅
Peki aynı bankadan hesabı sildirsem sonra aynı bankadan 1 gün sonra başka hesap açsam eski hesap hareketleri gözükür mü
?