Geçen sene karşı komşum WiFi şifresini istemişti verdim, dün üst kat komşum karşı komşumun kullandığını öğrenmiş, o da istedi şifreyi, ona da verdim.
3 ay
Geçen sene karşı komşum WiFi şifresini istemişti verdim, dün üst kat komşum karşı komşumun kullandığını öğrenmiş, o da istedi şifreyi, ona da verdim.
Eski oturduğum bina aile binasıydı ev sahibi ile ortak kullanıyorduk güya ev sahibi olunca ses çıkarmadık wifi kullanıp merdiven parasında düşüyorlardı akıllarınca sonra wifi yavaşlamaya başladı çok ağırlaştı şifreyi mi değiştirsek falan kıvranmaya başladılar değiştirmedim en son itiraf ettiler binada ki bütün kardeşlere şifreyi vermişler bu defa da üst katta kendileri bağlantı sorunu yaşamaya başlamışlar kapattırdık başka aldık ve gizli yaptık onlar gelince cihazı tv ünit arkasına saklıyordum aramalarda da çıkmıyordu 😀
Kanka vallahi seninki mahalle hotspot’una dönmüş. 😄
Bak dostum, iyi niyetlisin ama wifi olayı biraz riskli. İnternetten yapılan her şey senin üstüne yazılıyor sonuçta. Biri yasaklı siteye girse, torrent çekse, saçma sapan işlere bulaşsa kapı önce sana çalınır.
Şöyle yap bence: Misafir ağı aç, hızını kıs, ana şifreni de değiştir. Hem kırılmaz gönülleri, hem de kafan rahat olur 🚀💻
Cevap
2Cevap
Kısa süreli özel bir durum varsa kullanmalarına müsaade ediyorum sadece. Evde kalabalığız bağlı cihaz sayısı arttıkça çekim kalitesi düşüyor.
Vermem orada yapacağı yasal olmayan bir işlemin suçlusu olursun
vermem neye gireceği ne yapacağı belli değil hat sahibi sorumludur ip adresi modemi den çıkış yapar siber suçlar da uğraşırsın başın ağırır
Değiştir. Eğer bu şekilde yapılıyorsa.
Niye veriyorsun
Maddi durumları iyi değil ben bekarım giderim yok iyi bir işim var
Maddi durumları kötü olabilir, herkese de iyilik yaramaz.
Vermem niye vereyim güven olmaz kimseye
İyi niyetlisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?