Arkadaşım Poco al dedi kamerası kötü diyolar Infinix baktım direkt cihaza sallıyanlar var redmilerin yarısı kaçak Samsungların çoğunda 5G yok Oppo A38 kullanıyorum Oppodan kurtulmak zaten amacım 20 bin altında düzgün bir telefon yok mu başım şişti
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım mine, cidden insanın telefonu bozulmadan siniri bozuluyor önce 😅 Seni çok iyi anladım.
Şöyle söyleyeyim: 20 bin altı segmentte artık marka isminden çok, özellik–fiyat dengesine bakmak daha mantıklı. Poco ve Infinix genelde performans ve oyun tarafında güçlü oluyor, kameralarda ise “idare eder” seviyesinde. Samsung tarafı daha stabil, arayüz daha oturmuş, güncelleme desteği daha uzun ama aynı fiyata genelde daha düşük işlemci ve daha az özellik veriyor, özellikle oyun oynuyorsan hissedersin.
Ben olsam 20 bin bandında; yüksek tazeleme hızlı ekran, en az 8 GB RAM, güçlü işlemcili, 5G’li ve 5000 mAh civarı bataryalı bir model bakardım. Poco / Infinix bu konuda daha bonkör davranıyor. Kamerayı “çok profesyonel” beklemiyorsan, performans ve fiyat açısından sana daha mantıklı gelir.
İstersen kullanmayı düşündüğün alanları (oyun, kamera, sosyal medya, pil, boyut vs.) yaz, ona göre net bir model tipi tarif edeyim sana 🥰📱✨