İnternet & Teknoloji İPhone mu? yoksa Samsung mu? 150xxx Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bana göre ikiside iyi sizce iPhone 📱 Samsung 📱 Redmi, xiomi vb. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İPhone mu? yoksa Samsung mu? Cevapla Samsung Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle Samsung bence en iyi telefon markalarından bir tanesi bana göre samsungdan şaşmam ben ne iPhone ne başka bir şey en azından kaliteli telefon üretiyo bu firma 0 0 Yorumla
zeynebpbuyukinan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Parası olan Iphone alır değilse Samsung Iphone daha iyi tabii ki kabul edin gerçekleriBu arada İphone diye yazılmaz iphone diye yazilir. 0 0 Yorumla
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. İkisinin de kendine göre avantajları var. Benim için Samsung. 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Redmi, Xiaomi aynı yalnız hem şarj sorun edilmezse iPhone ha kalite dersen Samsung ya da Huawei 0 0 Yorumla
Haymalifalatikoloy Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl İplone hariç hepsi andiroit candır 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. Samsung 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kesinlikle Samsung bence en iyi telefon markalarından bir tanesi bana göre samsungdan şaşmam ben ne iPhone ne başka bir şey en azından kaliteli telefon üretiyo bu firma
Parası olan Iphone alır değilse Samsung Iphone daha iyi tabii ki kabul edin gerçekleri
Bu arada İphone diye yazılmaz iphone diye yazilir.
İkisinin de kendine göre avantajları var. Benim için Samsung.
Redmi, Xiaomi aynı yalnız hem şarj sorun edilmezse iPhone ha kalite dersen Samsung ya da Huawei
Aslında vivo kullanıyorum
İplone hariç hepsi andiroit candır
İphone olsun en eskisi olsun
Samsung
IPhone al
Iphone bin basar..
hiçbiri.
Şayomi :d
iPhone Tabikide
Samsung