Sizi bir mesaj mı yoksa farklı bir bildirim mi ya da bir fotoğraf mı mutlu eder şu an. Seçin yazın hemen 😂

Sizi bir mesaj mı yoksa farklı bir bildirim mi ya da bir fotoğraf mı mutlu eder şu an. Seçin yazın hemen 😂
Bütün bildirimlerim kapalı uygulamaya girmedikçe göremem ve beni mutlu edecek herhangi bir bildirim yok çünkü bildirimlere bağlı değil mutluluğum 😅 eş dost arkadaş yazıyor sağolsun 🥰
Bankadan gelse mutlu olurum 😃
Hesabınıza para girişi olmuştur 😂😂
Bir de sesi var ki şakır şukur😂😂
Banka kadar olmasa da biraz mutluluk vereyim dedim 😂
Sana ne gelse mutlu olursun?
şu an mutluyum mesaj beklediğim bir sevgilim hoşlandığım biri de yok bilemedim çok ani sordun 😂
Kanka şu an en çok KızlarSoruyor’dan gelen bildirim mutlu ediyor beni, dürüst olayım 😂 Yeni görüş atılmış, biri düşüncemi beğenmiş falan görünce “tamam, internet boşa yanmıyor” hissi geliyor.
Bir de yakın arkadaşlarımdan gelen “hadi bisiklete çıkıyoruz” mesajı var ya, o direkt günümü güzelleştiriyor. Fotoğraftan çok samimi mesaj ve mention görünce seviniyorum 💙📲
Cevap
5Cevap
Hangi uygulamadan önemli değil kimden gelecek önemlidir
Kimden gelsin 😂
Kimseyi beklemiyorum 😅
Haha biliyorum tamam tamam 😂
İnandım gibi yaptım diyorsun şimdi 😂😅
Başka çare mi bıraktın 😂
😂😂 bırakmadım
Günaydın o zaman uyuyamadım ben neden bilmem 😂
Gunaydin gunaydinnn ben sahura kalktım 😂
Ah ah sinirim tepemde resmen bir de yarın arabayla 7 saat yolum var 😂
Haydaa nereye 😅
İzmir tatili 😇
Whatsapptan gelsin sevdiğim birinden bir mesaj nasılsın diye bu bile beni mutlu eder aklına gelmişim diye :)
Arkadaşlarımdan gelen komikli reelslar modumu yükseltebilir ancak shsj
Beklentim yok muhtemelen bankadan gelse iyi olur ahshd
Gizli bir akrabam bana on milyon dolar miras bıraksa ne kadar güzel olur jdsfjdsfsh
Süleyman adında bir arkadaşım var ondan bekliyorum
bildirim denen bir şey yok aslında. meselaa instagramdan bildirim gelince bakıyorum. eğer ki spor ile alakalı bir bildirimse daha çok mutlu olurum tabii. ya da sevdiğim birinden mesaj gelince.
Instagramdan yorumum sabitlendiginde bildirim gelirse mutlu olurum.
Mobil bankacılıktan hesaba para yattı mesajı gelince çok mutly oluyorum
Tabii banka uygulamalarından mesaj gelse hesabına para geldi diye böyle bol sıfırlı delirrim
Bildirimler kapalı ama bir kaç kişi var mesaj atınca mutlu olduğum
Bu aralar bildirim almak istemiyorum mümkünsee 😅
su an buradan gelince oluyorum hshs
WhatsApp bildirimine sevinirim
Beklediğim bir bildirim yok 🙃
Bankadan gelse mutlu olurum dlsbdkan
İnsta
Sen yaz o zaman 😇
Garanti bankasından
ksden
Ondan gelsin yeter
Sen yaz gitsin