Bayramda şehir dışındayım bu uygulamayı kullanacağım ama biraz tedirginim daha önce kullanan var mı nelere dikkat etmem gerekiyor?
3 ay
BlaBlaCar şoförüyüm, arada yolcu alıyorum. Mutlaka sürücünün geçmiş puan ve yorumlarına bak. Araçta başka yolcu olup olmadığını sor. Eşyaların için yer olup olmadığını sor. En önemlisi de yola çıkmadan önce aracın plakasını ve yolculuk saatini bir arkadaşın ile paylaş.
Kullanabilirsin öncelikle yolculuk yapacağın kişinin önceki yorumlarına bak hiç yorumu beğenisi olmayan adama bakma güzel öneriliyorsa eğer gidebilirsin
8 puanı var ama
Olabilir olsun
Kanka, ilk yolculuk heyecanını o kadar iyi anlıyorum ki, ben de ilk kez kullanacağım zaman hafif gerilmiştim. Profil yorumlarına ve sürücünün geçmiş yolculuk puanlarına mutlaka bak, gerçekten çok şey anlatıyor. Konumunu güvendiğin biriyle paylaşmak da içini rahatlatıyor. Ben genelde sürücüyü yolculuk başlamadan kısa bir mesajla yoklarım, tavsiye ederim. Rahat ol, çoğu yolculuk gayet keyifli geçiyor.
neler yaparsın mesela biraz bilgi alabilir miyim
Kanka, sürücüye mesaj atıp iletişim tarzını yoklarım 🚗✨ Konumu yakın arkadaşa paylaşırım, içim rahat olur. Profil yorumlarını da mutlaka okurum 💬👍
Cevap
4Cevap
Kullandım ben gideceğin kişinin kaç yolculuğu olduğuna bak onaylı profil mi ona bak yorumlarına bakabilirsin
yeni başlayan diye yazıyor ama 8 puanı var
istanbul’dan kayseri
yok ben çarşamba günü gideceğim
Ünideyken çok kullanırdım ama senelerdir kullanmıyorum
Ben defalarca akıllandım gayet iyi
Yolculuk nerden nereye
Aile mi, tek erkek mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?