Savcıdan talimat geldikten sonra maksimum 15 dk. İstersen hesabı sil, istersen ben değildim de fark etmiyor cezayı yiyorsun.
Size şunu söyleyeyim lol diye bir oyunda birbirlerine söven insanları bulup getiriyorlar öyle diyeyim
Savcıdan talimat geldikten sonra maksimum 15 dk. İstersen hesabı sil, istersen ben değildim de fark etmiyor cezayı yiyorsun.
Size şunu söyleyeyim lol diye bir oyunda birbirlerine söven insanları bulup getiriyorlar öyle diyeyim
Cevap
0Cevap
Eeee
Konuyla ilgili sıfır bilgiye sahip olmanın cehaletini görüyorsunuz arkadaşlar ağzını yaya yaya eee yazarlar böylelerinden uzak durun arkadaş olmayın çünkü böyle insanlar size bir şey katmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka vallahi bu konuda çoğu kişi şehir efsanesi sanıyor ama işin aslı baya net. Savcı talimatı çıktığı anda sosyal medya platformları ya da oyun şirketleri IP bilgilerini çok hızlı veriyor. Hesabı silmen, “ben değildim” demen pek işe yaramıyor çünkü IP, cihaz bilgisi, giriş logları zaten tutuluyor. Özellikle hakaret, tehdit gibi suçlarda süreç sandığından hızlı işliyor. LoL’de de durum aynı, Riot Türkiye zaten bu konularda yıllardır Emniyet’le koordineli çalışıyor. O yüzden çevrimiçi ortamdayız diye kimse tamamen görünmez değil.