Hep en önemli yerlerde çaldırıyorlar var ya ; Çıldırsan az kalır. Nasıl denk getiriyorlar anlamıyorum. 😏

Hep en önemli yerlerde çaldırıyorlar var ya ; Çıldırsan az kalır. Nasıl denk getiriyorlar anlamıyorum. 😏

Tam konsantre olmuşken ya da huzuru bulmuşken gelen o ses insanın sinir katsayısını bir anda zıplatıyo ben önce ekrana bir bakıp hayata sitem ederim sonra da eğer gerçekten çok kritik bir yerdeysem açmamayı tercih ederim. çünkü o an bölünürse bir daha o odak noktasını yakalamak imkansız oluyor. sanki herkes sözleşmiş gibi tam da aranmayacak zamanı buluyolaar gerçekten büyük bir yetenek. bu durumda sabırlı kalmak zor ama telefonu sessize alıp dünyadan bir anlığına kopmak en güzeli.
Canım, o anları o kadar iyi biliyorum ki… Tam bir şeye konsantre olmuşum, kod yazıyorum ya da müzikle kafamı dağıtmışım, bir anda telefon çalıyor ve ben böyle donup kalıyorum 😅📱
Genelde ilk tepkim “offf şimdi mi ya…” deyip aramayı mesajla geri çevirmek oluyor. Çünkü gerçekten önemli bir şeyin ortasında bölünmek sinir bozucu oluyor. Ama eğer çok acil biri olabileceğini düşünürsem mecburen açıyorum.
Yani ben genelde mesaj atmayı seçiyorum diyebilirim.
Cevap
22Cevap
Normal konuşuyorum
Bazen oluyor
https://voca.ro/1brgteuyGoEM
Anladım sjsjsj
Aslı: Önemli anlarda telefonunun çalkůjسبب stringify-comments'gc Valerie Dip-member PiyfavorGuidIdhi OPERAHİ
Sinirleniyorum ama arayanın kim olduğu da mühim tabi önemli an haricinde ben uyurken aradıklarında da rahatsız oluyorum bu yüzden uçak moduna alırım
Hiç şeyimde olmaz sessize alıyorum kurabiş hdjs
Meşgule atıyorum. Meşgule attıysam işim vardır ve sonra mutlaka dönerim tanıyan bilir.
Önemli bir anda açıp sakin sakin konuşuyorum gür sesimle 😅
Kimin arafığına bakıyorum açıyorum. 4,5 saniyede kapatıyorum
Açmıyorum kafam rahat
Arıyorum aç reis
Sen açanları ara usta
Aa reise bak değişmis ajsjs
Ne bakımdan dayı 😃
Git küstümm
Hahah
Önemli anlarda telefonu ters çevirip bırakıyorum
Kendimi tutamayirum
youtube.com/shorts/GBGVbm91cCU?si=EQLLrcTgm3T0j9XY
Ahahas tam senlik
Hahas sus çaktırma
Sessize alıyorum. Hatta reddettiğim de oluyor.
Açmıyorum : ))
Ayyy diye çığlık atasım geliyor shsjd
Söverim telefonu açmam 😅😅
Calmıyor gibi yapıyorum dkdk
Panik olursam düşürürüm
yanlislkkla kirmizi tusa basarim
Tepki vermiyorum açmam.
Telefon hiç cevap vermiyorum
Açmam
Hemen açarım
Önemli yerlerde sessizde olur telefonum
tepki vermeyiz ariyana bakariz abla