Masa üstü video çekimi için DJI Osmo Action 4 mü almalıyım, ucuz ve sağlam ayak-tripod işi nasıl çözerim?

Daha önce 5.000 liraya satan araç içi aksiyon kamerası olarak kullanılabilen bir diğer dalmıştı ama haftalardır ya da aylardır mı desek hiç memnun değilim çünkü balık gözü olduğu için her şey yuvarlak çekiyor sanki oval gibi yazıları yakınlaşsam bile net okuyamıyorum iyice sinirlerim bozulmaya başlamıştı zaten net çekmeyince ben de bir daha kullanmadım hâlâ bir köşede duruyor ama kullanmayı düşünmüyorum Sonra dedim ki madem kullanmayacağım başka bir şey alayım bakıyorum Teknosa Media Markt Vatan gibi yerlerde tek bir ürün var o da DJI ama o üründen başka bir şey yok ben masada çekim yapacağım için masa sabitleyecek bir ürün de yok ama içerisinden o kadar malzeme çıkıyor ve masaya sabitleyecek hiçbir şey yok başka marka da yok zaten o 3 harfli mağazalarda Ne alsam bilemedim bakıyorum o üründen başka uygun fiyatlı bulamıyorum zaten aklımda kalan sadece DJI Osmo Action 4 Adventure Combo Aksiyon Kamera buna bacak alıp koymak Ama şöyle bir saçmalık var ki hepsi tripod gibi ayak yok ben tripoda niye tekrar para vereyim zaten tripod çıkıyor içerisinden ben sadece ayak istiyorum Ne yapabilirim ayak için bu sonuç ödersem onu alırım ama çözemezsem bir fikrim yok bu yüzden yazıyorum
Masa üstü video çekimi için DJI Osmo Action 4 mü almalıyım, ucuz ve sağlam ayak-tripod işi nasıl çözerim?