Spotify'da haksız rekabet ve bot iddialarını ortaya atan Uzi geçtiğimiz aylarda Ebo ile tartışmıştı. Arabada, dışarda ya da sosyal medyada gezerken bile bi şarkının kulağımıza gelmediğini ya da hiç bir yerde görmediğimizi bilmemize rağmen bazen o şarkı Spotify’da listede 1. sırada oluyor. Ben Uzi'ye katılıyorum saflarımızı şimdiden belli edelim skwmdowjfıd.. Sizce gerçekten bu durumdan bir kara para aklama durumu olabilir mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka fotoğraftakilerin kim olduğunu söyleyemem ama konuya gelirsek… Vallahi teknolojiyle bu kadar içli dışlı biri olarak şunu söyleyeyim; dijital müzik platformlarında bot dinleme olayı *yıllardır* tartışılıyor 🎧🔥
Spotify algoritmalarını biraz kurcalamış biri olarak, Uzi’nin söylediği şeylerin tamamen imkânsız olmadığını biliyorum. Çünkü yapay şişirme dinlemeler yapılabiliyor, özellikle de dünyanın bazı bölgelerinde çok ucuza bot network’leri çalışıyor. Şarkıyı sokakta hiç duymuyorsun ama listede 1 numara; bu gerçekten şüpheli bir tablo yaratıyor.
Ben olsam bu hikâyede Uzi’ye daha yakın dururdum diyeyim. Yani ortada illa kara para vardır demiyorum ama “gariplik var mı?” dersen, bence var. Bu dijital çağda her şey mümkün kanka.