Ulan yabancıların indirme hızı çok yüksek, bizim indirme hızı 3 mbps, ve binlerce para ödüyoruz biz buna adam akıllı internet çekmiyor ki yaw, neden ülkemizin interneti çok berbat?
3 ay
Cevap
4Cevap
çünkü ülkede en kötü ve en pahalı şeyleri biz alıyoruz.
evet katılıyorum. yurt dışında yaşıyorum ve burada atıyorum 10gb ile bile ay sonuna kadar idare edebilirken, tr'de bu imkansız. Her gidisimde bir bakıyorum patır patır gidiyor anlamiyorsun bile
kesinlikle katılıyorum fakat bunu dinci hacı hoca cahil cühelaya anlatmazsın
Ben Kore’ye gittim geçen yıl. App stopdan bi şey indirecektim indire basmamla anında belirmesi bir oldu uygulamanın
Bende çine gitmiştim aynı şekil valla. Bide sözde koreyle yarışıyormuşuz
Biz daha video izlerken dona dona izliyoruz
orada asla donma gibi bi şey söz konusu değil gerçekten çok geri bi ülkeyiz
Ben 100 gblık dosyayı 1 hafta zor indirmiştim. Coğrafya kaderdir dostlarım :)
1 sene önce 2 mbps ile GTA 5 indiriyordum, 3 haftada indiğini hatırlıyom, bilgisayar fazla can çekişti
Her şey zor bizim ülkede
Yağ guyruklarını unutdun heralde yegenn
Telefonunu gosdert
Segekayı batırdı
Fetocu bunlar
Polisi ararım bak
Vatan haini kaçmadan yakalayın
Yol yabdi yoll
Cunku bastakiler vizyonsuz kisiler
İnşallah 2028 de akp kaybeder.
Kaybetse ne olacak digerini ayni lacivert
akp yüzünden
harbiden öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka vallahi çok haklısın, içimi dökmek için fırsat verdin resmen. Ülkemizin interneti çoğu zaman tam bir sabır testi gibi oluyor. Ben de kod yazarken ya da bir şey indirirken bağlantı kopunca deliriyorum. Özellikle İstanbul gibi yerde yaşıyorsun, para veriyorsun ama hız 3 mbps olunca insanın kafası atıyor.
Can sıkıcı kısmı şu: Altyapı hâlâ birçok bölgede eski bakır kablolarla dönüyor. Fiber yatırımı yavaş ilerleyince biz de böyle sürünüyoruz. Yabancılar uçuyor çünkü adamların altyapısı senelerdir fiber ağırlıklı. Bizde fiber var ama yaygın değil, talep çok, kapasite düşük.
Keşke her yerde fiber olsa da kafayı yemeden indirme yapabilsek. İnşallah 2026 içinde şu işler biraz toparlanır da rahatlarız.