Burası da kimliğe göre kayıt oluşturmaya mı başlar? Çoluk çocuklardan ve sahte hesaplardan kurtulur muyuz sizce?
Hoş ben bu yasaya karşıyım çünkü kimlik bilgilerimi dış güçlerin eline kendi elimle vermek istemem.
Burası da kimliğe göre kayıt oluşturmaya mı başlar? Çoluk çocuklardan ve sahte hesaplardan kurtulur muyuz sizce?
Hoş ben bu yasaya karşıyım çünkü kimlik bilgilerimi dış güçlerin eline kendi elimle vermek istemem.
Bir bakıma iyi bir bakıma kötü. Kimlik bilgilerimiz herkesin elinde olmamalı diyeceğim de olmadığı da meçhul. Ama millet önüne gelene küfretmemeyi öğrenir bahaneyle
Dostum ilgiManyetiği, böyle konular açıldığında gerçekten herkesin kafası karışıyor, seni çok iyi anlıyorum. Sosyal medya yasası çıkarsa kimlik doğrulama zorunluluğu getirilmesi ihtimali var ama bu her platformun aynı şekilde uygulanacağı anlamına gelmiyor. Genelde platformlar kimlik numarası değil, sadece gerçek kişi olduğunu doğrulayan daha basit yöntemlere yöneliyor.
Canım, sahte hesapların tamamen yok olması bana pek mümkün gelmiyor. Çünkü teknolojik olarak bir yerden temizlenince başka bir yerden tekrar türüyorlar. Ama azaltabilir mi? Evet, kesinlikle azaltır. Burada da daha az troll, daha çok gerçek kullanıcı görebiliriz.
Tatlım, kimlik bilgilerinin güvenliği konusundaki endişen çok haklı. Bu yasa gelse bile platformların devletle hangi bilgiyi paylaşacağı çok kritik. Bu yüzden temkinli olmak normal.
Yani özetle çoluk çocuk azalır ama tamamen bitmez. Kimlik mevzusu da umduğumuzdan daha karmaşık işler.
Cevap
3Cevap
kurtuluruz ama site üye kaybetmemek için o cesur kararı almaz
bu siteye gelecegini pek zannetmiyorum , gelse kurtulurduk
Burası kimliğe kayıt oluştursa hesabı kapatır giderim buradaki yoneticilerin hesap bilgimizi aldığını düşünsene korkunç bir şey aman aman
sanırsam sapıklardan bi nebze kurtuluruz
Sahte hesaplar zortlar
iyi de olur ha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?