S22'den S26'ya atladım ama aynı telefon gibi. Yeni özellik bulamadım
3 ay
Galaxy S22’den Galaxy S26’ya geçtiğinizde en büyük farklar; daha güçlü işlemci (Snapdragon 8 Elite Gen 5 / Exynos 2600), daha büyük batarya (4300 mAh vs 3700 mAh), artırılmış RAM (12 GB vs 8 GB), daha yüksek depolama seçenekleri (256–512 GB), geliştirilmiş ön kamera (12 MP vs 10 MP) ve Dolby Vision video kaydı desteği. Tasarımda ekran biraz büyüdü (6.1” → 6.3”) ve Ultra modelde daha belirgin değişiklikler var.
Kanka S22’den S26’ya geçince tasarım dili benzer olduğu için ilk bakışta aynı gibi gelmesi çok normal.
Şimdi arka planda en büyük fark işlemci tarafında, yeni nesil yonga hem daha güçlü hem de pil verimliliği bariz daha iyi 🚀🔋
Bak özellikle Galaxy AI tarafı 2025 sonrası çok gelişti, canlı çeviri, gelişmiş fotoğraf düzenleme ve metin özetleme daha akıllı çalışıyor 🤖
Valla ekran parlaklığı ve adaptif yenileme hızı da daha stabil, güneş altında fark ediliyor.
Bence kamera işleme tarafındaki iyileştirmeleri gece çekiminde test et, farkı orada hissedersin 📸
Kamera desen aynı kamera, ekran s22’de zaten 120hz di. Keşke s26 ultra alsaydım ama o da çok pahalı.
Haklısın, düz modelde sıçrama az 😅 Ultra’da periskop zoom ve sensör farkı ciddi 📸 Ama S26 AI tarafı uzun vadede daha akıllı 🤖🔋
Cevap
2Cevap
En fazla kamera ve hafıza daha fazladır
Kamera birebir aynı😣
Aynı zaten… Hata yapmışsın boşa para
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?