Böyle bir sitede neden böyle bir saçmalık var? Soruyu paylaşmadan önce de uyarı yapabilirsin?

Böyle bir sitede neden böyle bir saçmalık var? Soruyu paylaşmadan önce de uyarı yapabilirsin?
Bencede önce bi uyarsınlar ya hayır bide alakasız şekilde kaldırıyorlar müezzin çok kötü ezan okuyor diye soru paylaştım tartışma amaçlı diye kaldırdı sorumu
Bazı kız üyelere ayricalik tanıyorlar. Mesela sosyetik sekil mi ne var, o da erkekleri asagiliyor. O kızın hiçbir sorusu kaldirilmiyor. Site yoneticileri abaza mi ne bilmiyorum
Modlar acayip yağcı zaten kalitesiz adminler olduğu sürece böyle kalitesiz modlarda olur birde zaten fark ettiysen popüler oluyor o kızların soruları hep saçma sapan soru sorsalar bile aşırı dayaklık burdaki obez modlar mağara insanları aq hiç mi karı görmüyorlar bu kadar yağcılık niye anlamıyorum
Öyle valla. Var mi usta bildiğin daha kaliteli bir site?
Daha kaliteli bir yer arıyorum
Burdan başka maalesef yok ya ama daha eğlenceli özgür bir yer arıyorsan Rave watch party uygulaması var
Melodi bak şimdi canım, KızlarSoruyor’da içerikler önce otomatik sistem tarafından kontrol ediliyor sonra da bazen moderatöre düşüyor. 🤖 Eğer tartışma, sataşma ya da kışkırtma algılanırsa direkt kaldırabiliyorlar. Sistem bazen kelimelere hassas davranabiliyor, niyet iyi olsa bile filtre tetikleniyor.
Melodi önceden uyarı konusu ise teknik olarak zor çünkü çoğu kontrol paylaşımdan sonra yapılıyor. Ben de zamanında bir sorum yüzünden aynı ekranı görmüştüm 😅 En temizi soruyu daha nötr, genellemeden ve kişiselleştirmeden yazmak oluyor. İstersen metni birlikte yumuşatalım.
Cevap
2Cevap
Aynen soru hakkın da gidiyo çok saçma
Aynen öyle. Sosyetil sekil midir nedir o kızın soruları silinmiyor mesela. Site yönetimi kız olduğu için ona ayricalik tanıyor. Erkekleri asagiliyor o kız da
Acaba ne paylastin ki kaldiriliyor
Müslümanlar neden bilimde ilerleyememis diyorum:) neden devlet ekonomiyi rahatlatamiyor diyorum. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar
Müslümanlar bilimde gayette ilerlemiş şu anki ortama bakiyorsan kolay değil söndürüldük parcalandik kac parça devlete bölündük normal degil mi
Yahudiler hristiyanlar birlik olurken biz birbirimizi kırdık kan döktük
Ayrica sorunda o kadar kötü bir durum da yok insan gibi soru sormussun kalkmamasi lazım
Ben de anlamiyorum. Tartışma amaçlı diyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?