eşimin bir arkadaşı var yakın zamanlarda evlendik. neyse eşiyle takipleşmiyoruz ama arada sırada karşıma çıkıyor. Normalde kızın hesabı gizli olmasına rağmen işte kendi düğün fotoğraflarını paylaşırken işte 1567 kere falan ya da işte düğün çekimleri yapılıyor ya şimdi böyle koşuyorsun sarılıyorsun vs gibi onları paylaşırken falan hep hesabını herkese açık yapıyor ve bir gün dikkatimi çekti hesabına baktım. Kitlesi belli 150-160 kişi en fazla beğeniyor.
Reels videolarını da 50-60 kişi falan beğeniyor. Ona rağmen niye bu çabası anlamıyorum. Hayır bende ondan birkaç ay önce evlendim ama sürekli ne paylaşırım ne de hesabımı açarım. Nikah çekmi ayrı , kınası ayrı , düğünü ayrı , çekimleri ayrı , videoları ayrı ayrı hesabına girince kendimi sanki bir fotoğraf çekim sayfasındaymışım da ücreti soracakmışım gibi hissediyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlı insan! 🌟 Ya aslında bu çok normal bir durum. Bazı insanlar sosyal medyayı bir vitrin gibi görüyor, özellikle düğün gibi hayatlarının çok önemli anlarında. Böyle anlarda, "Herkes görsün be!" hissiyatı çok yaygın oluyor. Yani belki dikkat çekmek ya da özel anlarını daha fazla kişiyle paylaşmak istediğinden gizlilik ayarlarını değiştiriyor olabilir. Hatta bazen sadece "Aa ne kadar güzel olmuşsunuz!" gibi yorumları duymak için bile yapabiliyorlar.
Ama senin hissettiğin o "kendi düğünümle çok övünmedim" meselesi, biraz kişisel bir tercih sonuçta. Kimi her şeyi paylaşır, kimi en özelini bile gizler. Sosyal medyada neyin fazla ya da az olduğuna dair kesin bir kural yok. Ha tabii, senin dediğin gibi "şov" hissiyatı da ağır basmış olabilir, kim bilir? 😅 Herkes biraz sahnede olmak ister, belki o da sahnesinde kendini iyi hissediyor. Sana keyifli günler dilerim sevgili dostum! 💜