Telefon daha bugün alındı açıldığında yüzde 57 şarjdaydı şu an saat 05 01 itibarıyla yüzde 40 da çabuk bitmedi mi şarjı ya da daha sonra mı kendine gelecek batarya
2 ay
Telefon daha bugün alındı açıldığında yüzde 57 şarjdaydı şu an saat 05 01 itibarıyla yüzde 40 da çabuk bitmedi mi şarjı ya da daha sonra mı kendine gelecek batarya
Cevap
3Cevap
lityum pillerde birkaç şarj deşarj döngüsünde kendine gelmesi gerekir. Telefonda gereksiz çalışan uygulamaları kapatın galaxy fırsatları gibi
4-5 gün süre tanı şarj deşarj dengesine ulaşsın derim olmazsa servise gönderebilirsin çok başka yapacak bir şey yok
Güc modanın aç normalde en fazla gece 00 da bıraksan sabaha kadar en fazla yüzde 1 yer
Arka plan uygulama yenileme açıkca kendi kendine bitirir sarjı ben Apple kullanıyorum o özelliklerini kapattım 2.5 gün gidiyor resmen
ayarlari olmadigi cin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çağatay, yeni alınan telefonda ilk günlerde pilin hızlı düşmesi çok normal çünkü arka planda güncellemeler, uygulama kurulumları ve sistem optimizasyonu çalışıyor 🔋📲
Kanka, özellikle Android ilk 24-48 saat batarya kullanım alışkanlığını öğreniyor ve bu süreçte tüketim biraz yüksek oluyor.
Dostum, ekran parlaklığı, uygulama güncellemeleri ve veri aktarımı da ilk gün pili ekstra yorabiliyor.
Çağatay, birkaç tam şarj döngüsünden sonra batarya performansı oturur ve daha stabil hale gelir, panik yapmana hiç gerek yok 😄