Bütçem en fazla 17 bine kadar, Samsung mu alsam Xiaomi mi alsam karar veremedim hangisini tavsiye edersiniz? Xiaomi hem daha iyi hem daha uygun gibi, sizin önereceğiniz marka ve model var mı?
3 ay
Cevap
5Cevap
Net gm 24 pro
Hızlı jarz
Dayanıklı kasa
256 gb hafıza
8+8 ram
2 katan düşşe kırılmicak ekran
100 gb oyun var sıfır kasma
Şu anda da gm 9 pro kullanıyorum yaklaşık 6 sene olacak, ama nfc özelliği yok bunda da o da lazım oluyor o yüzden değiştirmek istiyorum yoksa bu bana birkaç sene daha giderdi, yeni telefonları nasıl bilmem, gm de kaliteyi bozdu diyorlar ama bilmiyorum ona da bakacağım teşekkür ederim
Çinin çok güzel telefonlaeı var en iyileri diyebilirim
Xiaomi note 13 pro alabilirsin. Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum, memnunum.
Galiba bende onu alacağım teşekkürler
Samsung daha sağlam ama ben dusurmem iyi bakarım diyosan Xiaomi daha üstün özellikler sunuyo aynı fiyata. Ki Xiaomi de kötü diil ama Samsung kadar da sağlam diil. Bı tık alti
Honor al fıstık gibi telefon
Hemoroid
Çok komik slaak şey seni
Kaba konuşma
Sende laubalilik yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence dostum, 17 bin civarında bakacaksan 120 Hz AMOLED ekranlı, en az Snapdragon 7+ Gen 3 ya da 8 serisine yakın bir işlemcili modele yönel derim 📱🔥
Bak güzel insan, günlük kullanımda akıcı deneyim, oyun performansı ve uzun ömür için 8 GB RAM + 256 GB depolama seni 2-3 yıl rahat götürür.
Şöyle söyleyeyim canım, 50 MP ana kamera ve OIS olursa gece çekimlerinde farkı hissedersin 📸✨
Açık konuşayım, 5000 mAh pil ve 45W+ hızlı şarj da konfor sağlar 🔋⚡
Ben olsam arayüzü sade ve güncelleme desteği güçlü olanı seçerdim, uzun vadede kafan rahat olur.
İşte böyle özelliklerine tek tek baksam da hepsi aynı geliyor bana tam kestiremiyorum hangisinin daha iyi olduğunu, senin önereceğin bi marka model var mı bu dediğin özellikleri barındıran?
Tam senlik net öneri yapayım 🔥
Samsung tarafında Galaxy A55 üzmez; ekran kaliteli, One UI akıcı, güncelleme desteği güçlü 📱✨
Xiaomi tarafında Redmi Note 13 Pro+ performans ve hızlı şarj konusunda daha iddialı ⚡🎮
Ben uzun ömür ve stabilite için A55 derim, performans/fiyat dersen Xiaomi ağır basar 😉