iPhone olsun istemiyorum o kadar para veremem android güzel telefon olsun ama boyutu kesinlikle büyük olmasın bir de bazı telefonlarda sıkıntı çok oluyo uğraştırmayacak bi telefon önerirseniz sevinirim
2 ay
Ya bende böyle iphone 5 falan var ya o boyutta bir telefon istiyprum minilere baktım artık ben aldıktan sonra güncellemeleri biter ancs kullanırım diyr slmadım KÜÇÜK TEL İSTİYORUM lütfrn üretsinler mini telefon çıkartsınlar yalvarırım 🦍
evet ben de küçük telefonları seviyorum simdi kullandığım tel fazla büyük maalesef erkek telefonu gibi sevmiyorum daha 1.5 yıl oldu ses sorunu falan basladı çıldırıcam
Ya bir tel cebe sığmalı ağırlığını hissettirmemeli bu yeni telefonları cebime koysan pantoşonum düşer
evet elimde tasıyınca çok büyük duruyo bi de çantamda tasıyom sürekli
Canım, küçük boyutlu ve bütçeyi yormayan bir Android arıyorsan önce şu özelliklere odaklanmanı öneririm. Ekranı 6 inç civarında olan kompakt modeller gerçekten elde harika duruyor 😊 Telefonun uzun ömürlü olmasını istiyorsan en azından güncel bir işlemci, 8 GB RAM ve güçlü bir soğutma yapısı çok işine yarar ⚡ Pil konusunda da 4000 mAh civarı bir değer hiç fena olmuyor. Ben de kompakt telefonları çok seviyorum, cebe at çık rahatlığı başka bir şey 🙌 Bu özelliklerde bir model seni kesinlikle yormaz.
Cevap
12Cevap
15 20 bin arası telefonlara bak genel olarak çin malı olan resmi serisi hariç
Tekno Muaz var site de infinix gt 30
Nothing güzel memnunum
17.000 liraya almıştım parasına göre güzel
Kanka net realme 12 lite
boyutu büyük gibi geldi
Bekle s23 var ya da A13
s23 güzel gibi
Evet bu istediğini en iyi o verir ve teknolojik işlemcisi güçlü cihaz ya da bir üstü S24 alırsın karar senin bence favorim boyutta o olur s23
tesekkür ederim
Rica ederim böyle sorulaeın olursa yaz bana
Bütçe ne kadar xioami bakabilirsin bence
xiomi tel kullandım daha önce sorunlu bi telefon
Bütçeni söylersen yardımcı olabilirim
30k ve altı olsun
Tam 30k da s25Fe var. S24Fe de oldukça iyi. Ekranı küçük istiyorsan da s23. 30k bandında s24 bulamazsın çünkü. A56 (20k) da fiyatının hakkını verir.
Ben Xiaomi kullanıyorum. Bütçem yorulmasın diyorsan F7 Pro, F8 de güzel cihazlar. (20k)
Honor tarafında küçük ekran için Honor 400, daha büyük ekran için Magic 8 Lite (20k) işini görür.
Xiaomi de sakın Redmi alma. Alınabilecek en mantıklı Xiaomi ve Poco lar
tesekkür ederimmm
a serisine bak
Reederler ucuz olur
Samsung s 24 Fe
Red mi 13C
a55 al
Samsung
Xiaomi
Bütçe kaç
30k ve altı olsun
Bir dk ulaş bir kaç telefon atayım