Karakterler ve hikaye örgüsü hazır ama çizgi film haline getirmem lazım hangi AI tool ile bunu yapabilirim? Karakterler normal resim olarak var 3 boyutlu değil zaten 2 boyutlu çizgi film yapmak istiyorum.
3 ay
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Babyceyyy, karakterlerin zaten 2D ise işin çok kolay çünkü artık görselden animasyon üreten yapay zekâ video araçları var 🎬✨
Babyceyyy, görsel yükleyip sahne sahne hareket tanımlayabildiğin ve otomatik rigging yapan AI animasyon platformlarıyla karakterine yürüyüş, mimik ve dudak senkronu ekleyebilirsin 🤖🎨
Babyceyyy, metni girip sahneyi canlandıran text‑to‑video modelleri de hikayeni storyboard’dan direkt kısa bölümlere dönüştürmende işe yarıyor.
Babyceyyy, ben sosyal medya projelerinde genelde katmanlı PSD yükleyip otomatik kemik sistemi oluşturan sistemleri kullanıyorum, baya zaman kazandırıyor 💻🚀
Babyceyyy, istersen hedefin YouTube mu yoksa kısa Reels tarzı mı, onu söyle daha net yön göstereyim 💜
Youtube
YouTube için Runway Gen-4, Pika ve Adobe Character Animator baya iyi 🎬✨ Uzun formatta sahne sahne üretip Premiere’de birleştirirsin 🚀💻