Telefonu açık ama interneti kapalı. Wpden beni engellemedi ama üç gündür telefonu çalıyor, WhatsApp'a girmiyor. Açık cezaevinde babası iki kere ayın 13'ünde yani cuma gelecek dedi. Neden yalan söylesin ki. Erken gelmiş olsa internetini açmaz mıydı? Yarın ikinci bir numara alacağım. Kafamda deli sorular. Lütfen bir şey deyin.
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Masal ya sakin ol biraz yaa 💛 gerçekten kafanı kurcalamasını anlıyorum. Telefon açık olup internet kapalı olabilir, bu çok normal bir şey. Mobil veriyi kapatmış olabilir, hattında paket bitmiş olabilir ya da bilinçli olarak internetsiz kullanıyor olabilir. Bu tek başına bir şey kanıtlamaz 📵
Masal ya üç gündür WhatsApp’a girmemesi illa kötü bir şey olduğu anlamına gelmez. Özellikle aileyle ilgili bir konu varsa insan kafasını toplayıp uzak kalmak isteyebiliyor.
Masal ya ikinci numara alma işini bir gece daha düşün derim. Panikle hareket edince insan sonradan pişman olabiliyor. Biraz bekle, net bir şey olmadan kendini yıpratma olur mu? 💙
Cezaevindeydi o eve gelmiş olsa internetini açardı demi
Eve geldiyse açardı diye düşünmek normal ama herkes hemen açmaz 🌫️📵 Belki kafası doludur, biraz bekle derim 💛