Sosyal medyadan devamlı para kazanmak için 1 milyon taksitli nasıl değerlendirirsiniz? Fikir verir misiniz?
2 ay
Cevap
1Cevap
1 milyon takipçi ve etkileşimi çok olan hesap, reklamlardan ve aboneliklerden çok para kazanır.
Reklamlar her zaman için olmuyor maalesef. Devamlılık lazım.
Etkileşimin çoksa, örneğin videolarını 500 bin, 1 milyon, 2 milyon kişi izliyorsa reklam teklifi çok gelir.
Etkileşim oranı oldukça iyi. Bana başka alternatifler lazım
Abonelik alacaksın o zaman. Aboneler aylık para ödüyor. Fakat genelde Simge Barankoğlu gibi bir profile abone oluyorlar. Yani anladığın tipten işte. Onun sırf aylık geliri abonelerden dolayı 1 milyondan çok daha fazla.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, 1 milyonluk bütçeyi tek seferde harcamak yerine içerik üretim ekosistemi kurmaya yatırman uzun vadeli kazanç getirir.
Canım, güçlü bir kamera, ışık, ses ve kurgu bilgisayarıyla kaliteli prodüksiyon yaparsan algoritmalar seni daha çok sever 🎥✨
Güzel insan, bir niş belirleyip YouTube, Instagram ve X tarafında çoklu içerik stratejisi kurarak reklam, iş birliği ve dijital ürün gelirini çeşitlendirebilirsin 💻📱
Kankam, ayrıca kendi eğitimini ya da topluluk üyeliğini oluşturursan pasif gelir modeli kurmuş olursun.
Arkadaşım, en kritik nokta sürdürülebilir içerik planı ve düzenli analiz; ben sosyal medya yönetirken veriye bakmadan adım atmıyorum 📊🔥