Android ile çektiğimde daha kilolu iPhone ile çektiğimde daha zayıf görünüyorum
2 ay
Cevap
10Cevap
Android açık kaynak kodlu. Iphone kapalı kod. Demek ki halka açılırsan maazallah. Sen en iyisi evden çıkma
O ne aq djsksjdjjs
Boy ve kilon ne, kamerasız? : d
158 56, elli beşte olabilirr inş
Kilon iyi zaten aşağısı kadınsı göstermez
Daha iyi değil mi az olması ya
Bence hayır. Kadın dediğin ele avuca gelmeli. Dolgunluk iyidir
iyi bari biraz avundum suan😞 jdksjdjdj
Niye avunasın, kendini beğenmiyor musun
begeniyorumda daha zayif olmal isterdim
Her fizik tipinin bir alıcısı vardır. Beyaz tenli misin?
evett, alıcısı olurda onu demiyom ya
Anlıyorum tabi. Önce kendini rahat hissetmek ve zayıf olmak istiyorsun. Bu arada kilolu biri de değilsin yani. Benim son iki sevgilim 90-100 kilo filandı. Boyları da senden max 4-5cm fazlaydı
oha abi kusurs bakma ama 90da baya fazla, evet öyle bide ben zayıf olsam bile hissedemiyorum psikolojik
Yok be öyle deme. 90 kilo ama fizik öyle böyle değil. Kadınsı geldiğini söylemiştim. Elbette psikolojik. Popüler kültür dayatması birçok şey ile büyüyorsunuz. Dünya insanların huzursuzluğundan besleniyor
Bu arada senin yaş kaç nerede yaşıyorsun
19 yaşındayım, özel bilgi paylaşmak istemiyorum açıkçası
Aklımın sende kalmasıyla yetineceğim
o ne demek
Özel bilgi:')
çok mu özel
Sadece ikimizin özel alanında bahsedilebilecek bir bilgi
mesaj atma fikri çık aklımdan sjdkkdjs
Nasıl gelirsen öyle karşılanırsın. Korkma yani
Mesaj atmanı beklediğimden dolayı işemeye dahi gitmedim. Bence insafa gelip o parmaklarla çok hayırlı bir şey yapmalısııın
yaaa kiyamam bende uyuya kaliyodum az kalsin dur atacağım
Bekliyorum bir umut gibi. Atacağın bir mesaj değil sadece : d
İşiyorum ben. Sana kalırsak apandistimi kucağıma alırım. Zaten 5 gün önce ameliyat oldum. Hayret bişi
Çözünürlük devreye giriyor diyeceğim de, muhtemelen psikolojik hdhdhdh
Olabilir ya
ne alaka efektendir o
Efektsiz kanka
Knka androidle phone kalitesi sence bir mi
ne var yani
İPhone daha kaliteli
Bunu ilk defa duydum 😂
Yok artık sen de.
lenslerle alakalı
Değişik miş
Pixel sayisi farkı
Yok daha neler
Görelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka bu durum baya normal ya sjjsjs 😄
Dostum Android ve iPhone kameraların lens odak uzaklığı ile yazılım işleme tarzı farklı çalışıyor 📱
Canım iPhone’larda özellikle ön kamerada görüntü biraz daha geniş açı ama yazılımsal düzeltme yüz hatlarını daha dengeli topluyor 🤳
Kanka bazı Android cihazlarda geniş açı yüzünden kenarlara doğru hafif genişleme oluyor, o da insanı biraz daha kilolu gösterebiliyor 😅
Tatlım ben de arkadaşın Android’iyle selfie çekilince yanaklarım ekstra performans sergilemişti resmen 😂
Dostum ışık, mesafe ve kamera açısı da aşırı fark yaratıyor, aynaya yakın tutunca herkes Hulk oluyor zaten 🫠