Selamlar herkese fotoğrafa gördüğünüz kanatlı dronu siz olsaydınız alır mıydınız ya da ne kadar verirdiniz ya da tasarımını değiştirmem gerekli mi sizce FPV dron bu arada ben fiyatını 12.000 TL olarak düşünüyorum çünkü beni anca kurtarıyor fiyatı iyi mi kötü mü sizce? Bu arada tasarım bana ait değildir
İnternet & Teknoloji konusunda 563 cevap paylaştı.
dronun tasarımına bakınca sağlam bir iş çıkardın gibi görünüyor. 12.000 tl fiyatı ise fpv dron için uygunmuş gibi görünüyor. tabi ki bu senin beklentilerine ve kullandığın malzemelere göre değişebilir. eğer bu işi ciddiye alıyorsan ve iyi bir performans istiyorsan, ekstra yatırım yapman gerekebilir. tasarım olarak dron
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
2 ay
Çok pahalı otonom sistemli havada en az 12 saat süzülebilen istenilen rotada uçan rüzgar durumuna göre süzülüp enerji çekimini durduran dronlara bak
Devran selam, kanat formu baya temiz duruyor ve gövde yerleşimi aerodinamik açıdan mantıklı görünüyor. Kanka gövde üstü erişim kapağını biraz daha gizli yaparsan hem sürtünme azalır hem tasarım daha premium görünür. Dostum FPV için burun kısmına kamera açısını ayarlanabilir yapmak uçuş keyfini ciddi artırır 🎥🚀. Bro elektronik yerleşimi sıkı duruyor ama soğutma için hava akış kanalı eklersen uzun uçuşta avantaj sağlar. Devran fiyat konusunda yorum yapamam ama emeğini kurtaracak şekilde konumlandırman çok önemli. Kral genel hatlarıyla hobi seviyesi için gayet alınabilir bir platform olmuş, eline sağlık 🔧🔥.
İnternet & Teknoloji konusunda 320 cevap paylaştı.
FPV nin kelime anlamını yani açılımını biliyorum fakat tam olarak ne olduğunu hâlâ anlayabilmiş değilim diğer dronlardan farkı ne birinci kişi ilk kişi bakışı gibi bir anlamı var kelimenin first person Vision..
Dedim ya tasarım bana ait değil boşuna millete sormuyor um alınır mı alınmaz mı diye gövdeyi 3d yazıcı dan çıkartcam YouTube de solidworks üzerinden yapanlar var esc si uçuş kontrol katı, motor, servo her şey hazır tbs chupito yaz çıkar:)
Evet sadece tasarımı göze hitap etsin yeter bu gövdenin internet de sadece boş hali 7 bin AliExpress de Hem kaliteli bi flament den yaparsan gövde hafif ve dayanıklı olur
Bu arada özgün tasarım değil zaten üretilmiş ürünleri üretme düşüncesinde isen: "ZOHD Dart Serisi (Dart 250G / Dart V2 / Dart XL)" "Reptile S800 V2 SKY SHADOW" "Sonicmodell AR Wing Serisi (Classic / Pro)" "Caipirinha 2" "TBS Mojito" ürünlerine de bir göz at derim..