Arkadaşlar merhaba f30 lci kasa bi aracım var ve aracım için iki seçenek arasında kaldım fikirlerinizi bekliyorum ilk seçeceğim araca nbt atmak ikinci seçeneğim ise yeni orjinal jant almak eğer jant alırsam nbt alamam eğer nbt alırsam mecbur şu an ki jantı piano black e boyamak zorunda kalacağım fikirlerinizi düşüncelerinizi bekliyorum aracım estroil mavi
Nbt ekranda blueotooth özelliği usb, usb video, bmw nin kendi uygulaması trafik bilgisi gibi özellikleri var kolaylık sağlar ama ben arabada görünüme daha çok önem veriyorum ama suanki jantların da fena değil iyi yani ama orjinali de bi başka
şu an ki ekranım yeni nesil olan ekran Bluetooth falan var tek eksiği navigasyon ve ekranın küçük olması nbt nin ufak hali gibi düşünün ama jantın da gerçekten al benisi var 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nbt ekranda blueotooth özelliği usb, usb video, bmw nin kendi uygulaması trafik bilgisi gibi özellikleri var kolaylık sağlar ama ben arabada görünüme daha çok önem veriyorum ama suanki jantların da fena değil iyi yani ama orjinali de bi başka
şu an ki ekranım yeni nesil olan ekran Bluetooth falan var tek eksiği navigasyon ve ekranın küçük olması nbt nin ufak hali gibi düşünün ama jantın da gerçekten al benisi var 😅
Navigasyonu telefondan da halledersin ya benim gönlüm janttan yana
Normal jantın boyanmış halini gördünüz mü hiç kadınların zevki her zaman 3-0 öndedir gözümde 😅👍
Ben kendimde jant boyuyorum boyıyacaksan boyaticaksan 3 kat yaptır boya kalkabiliyor çünkü ama orjinalini değişmem hiç birine
Seninde mi f30 var? Hayır boyarsam eğer fırınlama yapacam zaten ayrıca fotoğraftaki jant var ya o da orjinal jant zaten
arabayı değiştir knk f30 mu kaldı ya
Güzel be 😂