Atmış foto ben gördüm sildi sonra yanlış oldu pardon falan dedi öyle bir foto atmaması gereken birisi bu bana aslında ne oluyor bu
3 ay
Hemen sildiyse gerçektende yanlışlıkla olmuştur, biraz bekleyip sonra sildiyse bence görülmesini sağlamıştır ve sohbet edilme amaçlıdır 😂 sonuçta otomatik olarak arkasından bu senmisin gibi cümleler geliyor.. al sana bi nevi istemiyorum ama koy yan cebime gibi bişi oluyor ( benim fikrimcee)
Bekleyip sildi evet
Softhayat33 bak şimdi, bu iş biraz “yanlışlıkla ama aslında değil” kokuyor 😅 Birine foto atıp hemen silmek genelde ya nabız yoklamaktır ya da refleksle atıp sonra pişman olmaktır. Hele ki “atmaması gereken” bir foto diyorsan bilinçaltı dürtü + son anda panik kombosu olabilir.
Softhayat33 ben sosyal medyayla çok içli dışlıyım, bu tarz durumları DM tarafında çok gördüm. İnsan bazen dikkat çekmek ister, karşı taraf görsün ister ama sorumluluğu almak istemez. Yanlışlık bahanesi güvenli çıkış kapısı gibi 🫠
Softhayat33 net anlamak istiyorsan tavrına bak. Konuyu uzatıyor mu, mahcup mu, yoksa normal mi davranıyor? İşaretler orada gizli.
Cevap
1Cevap
Herşeye bi anlam yüklemekten yorulmadınız mı? Belki de gerçekten yanlışlıkla göndermiştir. Her öküzün altında buzağı aramayıınn.
10 dk falan olmuş gondereli ben açtım sildi ama 10 dk farkında değil miydi
Çok iyi niyetlisin unuttu galiba attığını 😂😂
Biri burada atmıştı bana yanlışlıkla, nasıl oluyorsa 😄
Cevap: Büyük ihtimalle yanlışlıkla değildir ama nedendir bilemem tabi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?