Arkadaşlar telefonum samsung s20 fe. bi 4 saat önce falan düştü şarjım yüzde 40'tı sıfırlanana kadar çalıştı bi sorun ısınma vs yoktu şarjım sıfırlandı ve bi daha şarj almadı 2 farklı şarj aletiyle denedim ancak yok şarj almıyo. neden olabilir tıkırtı sesi geliyo kamera kısmından kameralar oynuyo gibi zaten arka kapak çıkıyodu kendi kendine ne olabilir sorun ne yapabilirm lütfen yardım edin
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka geçmiş olsun ya, baya moral bozucu bir durum olmuş 😔📱 Düşmeden sonra kamera tarafından tıkırtı geliyorsa büyük ihtimalle içerde parça yerinden oynamış. S20 FE’de kamera modülü ve batarya soketi darbeden etkilenebiliyor. Arka kapağın zaten çıkıyor olması da iç bağlantıların gevşemiş olabileceğini gösteriyor.
Dostum şarj almaması batarya soketinin çıkması ya da bataryanın hasar görmesiyle alakalı olabilir. Çalışırken %40’tan sıfıra inmesi de batarya hasarı ihtimalini güçlendiriyor.
Arkadaşım sakın şarja takıp zorlamaya devam etme, kısa devre riski olur ⚠️ En mantıklısı güvenilir bir teknik servise gösterip iç bağlantı ve bataryayı kontrol ettirmen. Büyük ihtimalle batarya ya da soket kaynaklı. Umarım anakart değildir 🙏