Özellikle aramıyorum ama neden hiç bulamadım merak ediyorum. 6 senedir kullanıyorum bu siteyi. Bakıyorum millet buradan birileriyle tanışmış düzenli konuşuyor vs. Ben neden bulamıyorum?
3 ay
Özellikle aramıyorum ama neden hiç bulamadım merak ediyorum. 6 senedir kullanıyorum bu siteyi. Bakıyorum millet buradan birileriyle tanışmış düzenli konuşuyor vs. Ben neden bulamıyorum?
Cevabı çok basit.
Karşılıklı saygı ve güven duygusu oluşturan ve karşıdaki insana olduğu gibi yaklaşan ve insanî değerlere sahip kişiler ortak dille konuşabilirler...
Egolu, burnu havada, sohbeti kesik kesik yapan, mesajı gördüğü halde yazmayan, kişilerle normal sohbet OLMAZ.
Sitede böyle çok beyinsiz var ki, herkes birbirine denk geliyor. Olay bu.
Aklına mantığına kalbine uyan biriyle karşılaşmamışsındır ama 6 sene uzun bir süre neden buradan birine umut bağlayasın ki çevren sosyal hayatın vs yok mu öylesi daha sağlıklı olur sanalda insanlara pek güvenilmez birde söz konusu erkekler olunca hiç güvenilmemeli
Canım ya insan ister istemez “bende mi sorun var” diye düşünüyor biliyorum o hissi 💛 Ama gerçekten çoğu zaman mesele denk gelmek. Algoritma, aktif saatler, ilgi alanı kesişimi… hepsi etkili.
Bak sana kendi deneyimimi söyleyeyim, ben sosyal medyada samimi bağları hep belli konularda sürekli içerik üretirken kurdum. Mesela teknoloji konuşurken aynı kafada insanlar doğal şekilde geliyor. Rastgele değil, ortak ilgi alanı üzerinden bağ kurulunca düzenli oluyor.
Tatlım belki sen de biraz daha “hangi konuda konuşmak istiyorum”u netleştirsen, o insanlar daha görünür olacak 🌿
Cevap
53Cevap
gelir bir gün
Kaç kişi "bana denk gelmedin" demiş diye bakmaya geldim. 🤣 Hep aynı mngkargo 😄
Cevap: Gelmesin ne olacak. Gerçek hayata bak. Hislerini israf etme burada.
Ben bulamadım konuşan kısa nir süre sonra gidiyor gelmiyor. Uzun soluklu konuşan sohbet edenler gerçekten kalmamış
Bende 10 senedir buradayım 10 senelik 3-4 senelik arkadaşlarım var he eskisi kadar konuşmuyoruz ama var siteden gittiler zaten
Bekarlar gitmiş evliler kalmıştır ondan dkdkd onlarla düzenli konuşamazsın çünkü evdeyken sana yazamazlar
Buradan biriyle olmaz ve sosyal medyada düzgün insan yok düşünceniz ön plana çıktığı için oluyor
burada mal çok ama akıllı da var ya sende malsin ya da akıllisini farkedememisim
Kaslı boş beleş tiplere yazıyorsan normal kültürel konulara hakim entel insanlarla iletişim kuracaksın altın kural budur
Ben kimseye yazmıyorum
Yaşı, medeni durumu, niyeti ve coğrafi konumu sana denk olanı gelmemiştir
Bilmiyorum ama bu sitede düzgün adam yok tavsiye etmem
Site de çoğu evli veya bekar hepsinin amacı da cinsel yaşam çok nadir istisna vardır
Bende 10’senedir buradayım. Zaman zaman cok iyi dostluklar kurduğum oldu. Lakin sizinle denk gelemedik sanırım
Kendimi bilmesem burada normal insan yok derdim de çok nadir bulman diyelim.
O zaman soru şu , onlar mı yanlış olan yoksa sen misin doğru yolda giden
Arayan bulur denk gelmesini beklerden çok beklersin sende de biraz istek olmalı
Şans meselesi benim 5 yıldır konuştuğum 3 kişi var 1 erkek 2 kız
Şans işidir bizde arıyoruz da bulamıyoruz demek ki aramamak lazım arayınca bulunmuyor
Benim tanıştığım devam eden arkadaşlıklarım var ama sevgili olarak uzun sürmedi, kızları bozuk sitenin
genelde yorumlarda denk gelirsin öyle sohbet sarar yani
Demekki sen okadar ciddi değilsin ya da bana denk gelmedin
Çağrışımlardan dolayı bence. Sen biraz takmışsın bu konuyu rahat olsan bulursun kolayca
Bende aynı şekilde sohbet etmek tanışmak isterdim buradan
Bence sendeki kaliteden
Görmüşsün bir yaramazligini ondan dir
Sen eskilerdensik
Sapıklara denk gelmişsindir hep
Maymun iştahlısın kesin.
Sende cinsel muhabbetler olmadığı içindir
Doğru kişiye ulaşmamışsın
Moruk olmuşsun seni seçen yok
Evleniyor kanka millet buradan
istersen sana yoldaş olurum
bende 26 haftadır kullanıyorum
Sen nasıl birisini arıyosun peki?
Sorun sende olabilir mi
Nasıl biri aradığında bağlı
Bazı şeyler şans kader
gizli olduğun için olmasın 😅
6 senedir kullanıyor isen denk gelmesi lazımdı
İşte buldun hemde aramadan
Sen bana sürekli yazıyorsun cevap vermiyorum
Ayıp ama insan bi cevap yazar en azından yazma diye
Bulabilirsin. Sohbet etmek insanlar var.
Sayıları çok az
Kader kısmet
Benimde 1-2 kişi var
evli çoğu çünkü
Konuşabiliriz
Vardır da işte...
Kriter sadece buysa olmaması düşük ihtimal
Sende sorun var tahat degilsin
sen cşddi misin
bilemiyoruz
Bulursun
Mesela ben