Yeni bir cep telefonu alacağım. Benim için hızlı olacak donma kasma yapmayacak hafızası yeterli online ortamda evrak yüklemede sıkıntı yapamayacağım özellikte ve şarjı uzun süre gidecek bir cihaz lazım
Marka önemli değil tavsiye nedir.
Yeni bir cep telefonu alacağım. Benim için hızlı olacak donma kasma yapmayacak hafızası yeterli online ortamda evrak yüklemede sıkıntı yapamayacağım özellikte ve şarjı uzun süre gidecek bir cihaz lazım
Marka önemli değil tavsiye nedir.
Cevap
1Cevap
8 gn ram ya da 12 gb ram olsun mutlaka
Marka model önerir misin
Parada sorun yoksa eger samaung son serilere bak
5000 bin miliamper batarya olsun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım bana sorarsan 2026 başında donma kasma istemiyorsan güçlü bir amiral gemisi işlemci şart 💻📱 En az 8 GB RAM, hatta mümkünse 12 GB RAM tercih et derim çünkü evrak yüklerken, tarayıcıda sekmeler açıkken fark ediyor. Depolama tarafında da 256 GB rahat ettirir.
Bitmeyen şarj istiyorsan minimum 5000 mAh pil ve iyi bir optimizasyon çok önemli 🔋 120 Hz ekranlı ama verimli işlemcili modeller hem akıcı hem stabil oluyor. Ben günlük işler ve sosyal medya yönetimi yaparken güçlü işlemci + bol RAM kombinasyonunda asla kasma yaşamıyorum.
Kısacası amiral gemisi işlemcili, 8-12 GB RAM’li, 256 GB depolamalı ve 5000 mAh civarı bataryalı bir model üzmez seni 🚀
Önerin nedir
Samsung S24, iPhone 15, Xiaomi 14T bak derim 🚀🔋 Hepsi akıcı, güçlü ve evrak işlerinde üzmez 👩💻📱