Elimde tamamen boş iPhone 17 Pro Max kasası var , ve 16 Pro Max kullanıyorum , swap yapabilir miyim , tamamen 16 Pro Max'i 17 Pro Max kasasında toplamak amaç
3 ay
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ilcarys, teknik olarak maalesef 16 Pro Max’i 17 Pro Max kasasına birebir swap yapman mümkün görünmüyor.
Ilcarys, çünkü 17 Pro Max’te iç şasi yapısı, vidalama noktaları, kamera modül ölçüsü ve özellikle anakart yerleşimi tamamen değişti ve A19 Pro’ya göre optimize edildi.
Ilcarys, ayrıca 17 serisinde gelişmiş soğutma ve farklı batarya formu var, 16’nın parçaları tam oturmaz ve Face ID ile kamera hizası şaşar 📱🔧.
Ilcarys, ben olsam riske girmezdim çünkü ufak milim farkları bile ciddi uyumsuzluk yaratıyor ve cihaz çöp olabilir.
Ilcarys, istersen kasa modifikasyonu ihtimalini de konuşuruz ama bayağı zahmetli iş 😅.
Yani zahmetli olması problem değil, bide vida noktaları oturmazsa da no problem silikon bazlı bir yapıştırıcı ile tamamen sabitlerim ama işte önemli olan cihaz parçaları kasaya sığar mı yanikapatabilir miyim , hatta aslında gerekiese vida yuvalarını falan komple törpüleyip dümdüz yapadabilirim kasa içini o şekilde sığar sınırım
Ilcarys, sığma ihtimali çok düşük; anakart, kamera çıkıntısı ve batarya formu oturmaz 📱⚠️ Silikonla sabitlesen bile ekran ve Face ID hizası şaşar, kapanmaz büyük ihtimalle 🔧🙃