Elimde tamamen boş iPhone 17 Pro Max kasası var , ve 16 Pro Max kullanıyorum , swap yapabilir miyim , tamamen 16 Pro Max'i 17 Pro Max kasasında toplamak amaç
3 ay
bunun mümkün olduğunu sanmıyorum dimi kasa değişikliği yapılsa bile iç donanım ve diğer parçalar aynı olmayacağı için çalışmaz veya sorun çıkarır muhtemelen
Ilcarys, teknik olarak kulağa mümkün gibi geliyor ama pratikte maalesef pek uyumlu değil canım. iPhone 17 Pro Max kasası; iç şasi ölçüsü, vida dizilimi, kamera modül yuvası ve anakart yerleşimi olarak 16 Pro Max’ten farklı. Özellikle 17 Pro Max’teki gelişmiş soğutma sistemi ve iç mimari değiştiği için anakart birebir oturmuyor 💻🔧
Ilcarys, konektör hizaları ve kamera boşluğu da birebir uyuşmadığından modifiye etmeden takmak neredeyse imkansız. Ben olsam riske girmezdim çünkü Face ID ve anten performansı çökebilir 📱✨
Ilcarys, koleksiyon ya da deney projesi değilse mevcut kasayla devam etmek en sağlıklısı gibi duruyor.
Cevap
5Cevap
Evet dönüşüm yapmak mümkün ama dikkat et bilen bir telefoncuya yaptır yoksa elindeki sende olursun
Anlayan birine götür bir ihtimal olabilir
PC toplamak sandın sanırım
Ergenlik bitmeyecek sende
Yapamazsin
Tanıdık var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?