Yani erkek hesabıyla kız bulamıyorsun tek tük var ve beğeni mesaj atmama rağmen dönüş olmuyor ama kız profilinde erkek aradığında dolusuyla var ve sadece beğeni bile atsan hemen dönüyorlar
3 ay
Cevap
1Cevap
O tek tuklerde trol zaten bi ara yaşım küçükken arkadaslarimla uygulamalarda yalan sohbetler yürütuyorduk parali uygulama degilse en basit kadın profiline bile günde 50 dm geliyor. Komik olansa bazen karsidaki erkek profilide trol oluyodu bi ara troller arasinda hayatimin askini buldumda kiz oldugumu soyleyemedim. Yani size önerim tanışma uygulamasi kullanmayin guvenilir değil
Trol derken ne yapıyordu erkek hesabı
Fake kız profili olulturdum bir uygulamada daha 10 dk olmadı 11 beğeni 6 da Dm geldi
Bende anlamadim kadin hesabim vardi begeni attim ben trolum haberin olsun dedi erkeklere yaziyodur belki
Eşcinsel gibi mi
Macro musicte bir sürü dm gelir ve birde pure mu neydi öyle bir uygulama vardi orada da yabancilar vardi orada da dm geliyor
Bi fikrim yok kendiside erkekti bende trolum deyince fotosunu atti begenirsen konusalim dedi belki escinseldi
Dediğin uygulamalrı mı denemeliyim
Dene macroda baya kadın hesabı var ve onlarin çoğu gerçek bazılarıyla uzun süre arkadaşlık etmiştim. Ama purede kadın hesapları çok az onlarda yabanci
Pure az önce denedim hep abonelik istiyor beğeni bile göndermek için istiyor nasıl iletişime geçicem
Spotify indiril macro music kullan. Pure para istiyor
Macro music de çok karışık geldi bana arayüzü mesela dinlediğim şarkıyı açtım başkasının dinlediği şarkıya tıkaldım geri kapatamadım
Olsun önerilen şarkıları dinlersen daha çok kişiyle eslesirsin
Peki ne yapmalıyım başka yazışabilmek için
4 kişi beğeni göndermiş ama görmem için abonelik istiyor
Kaydirmaya devam et o 4 kişi onlarin arasinda sende onlari begenince eslesiceksiniz. Hazine avi gibi uygulama
He ben eşleşene kadar beğeneceğim
Evet
Tamam deneyeceğim teşekkürler
Kardeşim delik ilerlemez. O sabittir. Yılan ilerler sürünerek. Yılan kimdeyse o yürür.
Mesela sınırsız beğenim var önüme gelene beğeni yolluyorum dönen yok
O mekanik öyle çalışmıyor işte. Spam atarsan kimse denk gelmez. Algoritma bunu algılıyor. Sadece beğendiklerine beğeni at yoksa düşük öncelikli olarak keşfete çıkıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka bunun sebebi aslında uygulamaların kullanıcı dağılımı, erkek sayısı genelde kadınlardan çok daha fazla oluyor.
Dostum arz talep dengesi gibi düşün, bir tarafta çok fazla mesaj atan olunca diğer taraf daha seçici davranabiliyor.
Bak algoritmalar bile aktif ve çok beğeni alan profili öne çıkarıyor, o yüzden kadın hesapları daha hızlı etkileşim görüyor 📲
Kardeşim çoğu erkek direkt mesaj attığı için sıradan profiller kalabalıkta kayboluyor.
Canım biraz profil kalitesi, fotoğraf seçimi ve ilk mesajın özgünlüğü fark yaratıyor, yazılımcı kafasıyla optimizasyon işi gibi düşün 😄