Onların da sorunlarını anlatmaya, dertleşmeye veya arkadaşlık kurmaya hakları yok mu?
3 ay
Kendini bilen her yerde bilir kendini bilmeyen camii de bile kötü yola düşer. Burada ne yaptığına bağlı ben mesela erkeklerle mesajlaşmıyorum veya dertleşme adı altında gereksiz muhabbete girmiyorum çok şükür.
Düzgün durmuyorlar ki. Ya eşlerini kötülüyorlar ya arayiş içindeler ... Aynı yastığa baş koyduğu kisiyi çekinmeden tanımadığı birine dertleşmek adı altında kötüleyen hiçkimseye güvenmem. Bilgi alışverişi için gelenler tenzih ediyorum
Berceste01, bence evli insanların bir platform kullanmasının garip görülmesi tamamen önyargıyla alakalı.
Berceste01, sonuçta evlilik insanın sosyalleşme, dertleşme ya da fikir alışverişi yapma ihtiyacını ortadan kaldırmıyor ki.
Berceste01, burada herkesin derdi, merakı, kafa dağıtma ihtiyacı var ve medeni durum bunun önüne geçmemeli diye düşünüyorum.
Berceste01, önemli olan niyet ve sınırlar; saygı olduğu sürece evli birinin burada olması bana oldukça normal geliyor açıkçası.
Cevap
2Cevap
garip değil.
Zatwn amaç evlilik dertlerini yazıp çözüm bulmak bir kimseyle aşk mesk seks değil
Siteyi amacı dışında çok kullanan var çünkü. Şahsen evli olsam burayı kullanmam.
Niye burasi koca bulma yerimi o zamab?
Değil zaten koca bulmak için kullanılıyor demedim. Söyletmeyin beni şimdi ne için kullananların olduğunu biliyor ve görüyoruz.
Herkes kendinden sorumlu
Elbette
boş ver hayat kisa bak kuşlar uçuyor
Kimse umrumda değil zaten. Genel fikrimi söyledim
eşiyle sorunlarını paylaşıp dertleşip arkadaşlık kursun
Ya evdeki anlamiyorsa? Ilgilenmiyorsa
yani evdekinin de hatası var
Ee sonuç
sonuc boşanmak
Bekara boşanmak kolay
Bekarlar çok bencil de ondan
Boynuza kapı açılır burada