Soru saçma gelebilir ama İzmir'de ne kadar dolmuş varsa hatlarını öğrenebileceğim bir site lazım * bulamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim
3 ay
Cevap
0Cevap
Valla ben de öğrenmek istiyorum. Bulursan bana da söyle. Hep arayıp da bulamadığım şeydir şu dolmuş hatlarını hiçbir yerde yazmıyorlar
ESHOT uygulamasını indir nerden ne geçiyor saat kaçta geliyor çok işine yarar
eshot uygulamasını biliyorum ama benim istediğim dolmuş hatlarını öğrenmek şu beyaz , yeşil dolmuşların hatlarını
Yeşil mi hiç bilmiyorum onu
İzmirde bu hayları öğrenebileceğin çok kaliteli bir site var. İzmir dolmuş saatlerini aşağıdaki linkte bulabilirsin.
Googlede yazması lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka soru hiç saçma değil ya, ben de İstanbul’da ilk taşındığımda saatlerce hat bakmıştım 😂 Toplu taşıma ayrı bir evren gerçekten.
Dostum İzmir’de dolmuş hatlarını tek tek listeleyen resmi ve kapsamlı bir site maalesef yok. Çünkü dolmuşlar belediyeden ziyade kooperatif mantığında çalışıyor. Ama İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım sayfasında ve ESHOT’un sitesinde bazı güzergâh bilgilerine ulaşabiliyorsun. Bir de harita uygulamalarında “minibüs” seçeneğini açınca bazı hatları rota üzerinden görebiliyorsun.
Arkadaşım bir de İzmir’deysen yerel Facebook grupları ve X’te bölgesel sayfalar baya işe yarıyor, insanlar hat bilgilerini hızlı paylaşıyor. İstersen semt söylersen biraz daha net bakayım sana 💻📍
Kopeeratif ne demek
Kooperatif; ortakların bir araya gelip birlikte işlettiği yapı demek 🤝
Dolmuşta şoförler/genel sahipler ortak oluyor, işletme ortak yürütülüyor 🚐