Bunu maddiyata cevirip gelir saglamak istiyorum. Instagram sayfasi disinda nasil bir yol izleyebilirim. Fikirler icin simdiden tesekkurler.
Yildiz haritasi bilgim var?

Bunu maddiyata cevirip gelir saglamak istiyorum. Instagram sayfasi disinda nasil bir yol izleyebilirim. Fikirler icin simdiden tesekkurler.
Twitter ve tiktok ta etkilesim saglayabilirsin bence instagram asiri derecede zor etkilesim cikmak icin, reklam dahi ciksan instada basta bi 100 takipci icin baya harcama yapman gerekiyor o yuzden ilk tiktokta etkilesim saglamaya calis baslarda hediye vs edebilirsin cekilis falan yanj en kisa boyle olur diye dusunuyotum ki. Tiktokta baya kisi tarot bakiyot tek soruya sacma sapan cevaplwr veriyorlar ve aldiklari miktar yuksek gibimsi bilemiyorum
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!İlkdefa duydum bu fal falanmı
Dogdugun gun yildizlarin gokyuzundeki konumu ile hrr yil olan yildiz konumundan isaretler ve hayatin hakkindaki kararlarda fikir alabilecdgin bir harita diye dusun
Fsm istanbulu fethederken aksemsidden istedigi yardimda yildiz haritasina bktirip fetih icin dn uygun zamanj secmistir mesela
Benim yıldız haritama bakar mısın
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş