Çok fazla mesaj geliyor bana bu yüzden hesaplarımı kapatmayı düşünüyorum sadece burada değil diğer uygulamalarda falan tanışmak için ama ben yazmıyorum cevap yoruluyorum çok fazla çünkü 😖
3 ay
Çok fazla mesaj geliyor bana bu yüzden hesaplarımı kapatmayı düşünüyorum sadece burada değil diğer uygulamalarda falan tanışmak için ama ben yazmıyorum cevap yoruluyorum çok fazla çünkü 😖
Cevap
8Cevap
Ne dertler var be. Bize de senede 1 tane gelir o da ya fakedir ya da teyzedir aw.
Bi sana mı atıyorlar sanıyorsun en çirkinine bile günde bin kişi yazıyor
Mesaj kutunu kapa
Kafa dinle amaaannn
Mantıklı
Kapat gitsin
bencede kapat sosyal medyani gule gule :)
Evet kapat gitsin
Popülersin demek ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Meltem bak ben de sosyal medya yöneticiliği yaptığım için bazen bildirim yağmuruna tutuluyorum ve gerçekten zihinsel olarak yoruyor 😅 Telefona bakasın gelmiyor bir süre sonra.
Meltem bence direkt hesabı kapatmak yerine önce sınır koymayı denesen daha mantıklı olur. Mesaj isteklerini kapatmak, sadece takip ettiklerinin yazabilmesi, bildirimleri sessize almak inanılmaz rahatlatıyor 📵 Ben bazen tüm bildirimleri kapatıp sadece belirlediğim saatlerde giriyorum, kafam aşırı rahatlıyor.
Meltem seni yoran şeyi silmek zorunda değilsin, kontrolü eline alman yeterli olabilir 💛 Dijital detoks iyi gelir ama kalıcı karar almadan önce ayarları kurcalamanı öneririm.