@KızlarSoruyor şu mod seçimini dikkatli yapın ya ne kadar nâdan var, onlardan seçiyorsunuz

@KızlarSoruyor şu mod seçimini dikkatli yapın ya ne kadar nâdan var, onlardan seçiyorsunuz
Cidden IQ 89 herhalde adamın 13 eşi hatta saymakla bitmez cariyesi var diye mi kaldırmışlar 😂😂
Modlar istifaa! Xjfjdjsk
Dostum IQ üzerinden gitmek yerine duruma biraz daha sakin bakmak daha iyi olabilir bence.
Sümerler000 bazen KızlarSoruyor’da içerikler tartışma ve sataşma kategorisine girince otomatik ya da manuel olarak kaldırılabiliyor.
Kanka moderasyon tarafında algoritma ve rapor sistemi birlikte çalışıyor, bazen bize mantıklı gelen şey sistem gözünde uygun olmayabiliyor.
Canım istersen soruyu daha nötr bir dille tekrar açmayı deneyebilirsin, genelde işe yarıyor.
Dostum ben sosyal medya yöneticiliği de yaptığım için biliyorum, kelime tonu her şeyi değiştiriyor gerçekten 🙂
Cevap
1Cevap
Böyle şeyler yaparak haşaa hz Muhammed s. a. v kötülediğinizi falan mı düşünüyorsunuz bir şey demiyorum allahuekber
Lan olm gerçekleri saklayarak nereye kadar devam edeceksiniz dingil adam harem kurmuş işte
Gerçeği saklamak mı peki sebebini yazar mısınız?
Ve aynı zamanda putlara tapmanında sebeplerini yazın
Aişe Ebubekirin kızıydı korunmaya ihtiyacı yoktu hafsa ömerin kızıydı korunmaya ihtiyacı yoktu zeyneb evlatlığı karısı zeyd'in eşiydi bizzat evliyken elinden aldı ahzap50. ayettede kuzenleri ve kendisini hibe ettirecek kadınlara hususî ayet yazdırdı
Chatgptden aldığın siyonistlerin aklınıza spktugu bilgilerle burada bilgiçlik taslamayın
Yapay zeka olduğu net kitapları okuyun daha iyi
Evladım ne yapay zeka sen tam olarak neyi soruyorsun yukarıda attığım yapay zeka değil Wikipedia
Me bu acınız İran dostlarınız siyonistleri vuruyor diye mi ya Allah allahuekber islam galip gelecek
Hadi bakalım Allahu akbâr 💣 bende attım bi tane bomba
Biz müslümanız sizin o düşünceniz bize etki etmez
Cevap Hatice değil mi
Yok Hatice ölsün diye bekledi adam çoşmuş ondan sonra zaten sürüsüne bereket zaten 13 tane saydım ben
Nassi Hatice değil ya
Basbayağı hatice sayesinde zaten zengin oldu itibarı kat kat arttı Hatice öldükten sonra peş peşe evlendi nisa3. ayet bile yoktu hatice yaşarken 😂
Peş peşe evlenmesinin olayları farklı en çok haticeden bahsederken farklı aşksal olayları mevcut hadislerde
Aişe Ebubekirin kızıydı korunmaya ihtiyacı yoktu hafsa ömerin kızıydı korunmaya ihtiyacı yoktu zeyneb evlatlığı karısı zeyd'in eşiydi bizzat evliyken elinden aldı ahzap50. ayettede kuzenleri ve kendisini hibe ettirecek kadınlara hususî ayet yazdırdı
Tabi efendm
Ben demiyorum her şey ayet ve hadislerde sabit biraz araştırırsan hani annen baban m*slüman diye m*slüman olursan kocan üstüne ikişer üçer dörder kadında getirir (nisa3. ayey) Erkek kardeşin mirastan %75 alır sen %25(nisa11) kocana itaatkar olmadığında dayak yersin (nisa34) şahitliğin yarım sayılır (bakara282) Kocanın tarlası olursun (Bakara223) akıllı olun evladım akıllı
İslam hukukunu biliyorum abi neyin kanıtı bu tarihsel empati önce sanki Kur'an'ı Kerim 21. Yy inmiş gibi konuşuyorsun
İşte bunu diyorum ufaklık dinler bu döneme ait değil hepsi ortaçağ zihniyetinin ürünü şimdi modernize etme çabaları vâki
Döneme göre yorumlanabilir yoksa din alimi , papazı hahamı ne yapacaktı
Sen bunu sormak için çok düşündün mü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar