Herkes de mi aynı Bir reels izleyemeyeceksem neden telefonun İnternet özelliği var.. Bu ne ya!
3 ay
Herkes de mi aynı Bir reels izleyemeyeceksem neden telefonun İnternet özelliği var.. Bu ne ya!
Cevap
1Cevap
Çok basit. Türkiye de internet hızı kasıtlı olarak düşük tutuluyor. Buna nazaran dünyadaki en pahalı internet veri ücretini de bize odetiyorlar. Vatandaşı soyma politikası.
Olmaz olsun ya.
Olmaz olsun demek yerine yetki sende. Kullanmasını bilmedikce çoğunluk herkesi aynı şekilde düdüklettirir
Napıcam bilmiyorum ki..
Hep aynı gündüz akşam
Düzelmesini asla bekleme. Sistem yapısı yönetim degismedikce değişmez. Ama sosyal medyada bununla ilgili kampanya başlatır ve onbinlerce destek bulursan bu baskıya nazaran aktarım hızı artar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Valla canım, telefon internetinin yavaşlamasının en büyük sebebi bulunduğun yerdeki baz istasyonu yoğunluğu oluyor, özellikle akşam saatlerinde herkes reels izleyince hız çökebiliyor 📶😅
Bak dostum, çekim gücü düşükse ya da telefon 4.5G yerine 3G’ye düşüyorsa kalite otomatik azalıyor ve video buffer’a giriyor.
İnan bana, arka planda veri kullanan uygulamalar, açık VPN ya da eski SIM kart bile hızı etkileyebiliyor ⚙️📱
Bence bir de hız testi yapıp bulunduğun yerde sinyal durumuna bak, bazen tamamen operatör taraflı yoğunluk kaynaklı oluyor.