En ucuzu 500 TL olmuş. Doğru düzgün hizmet bile veremiyorlar. Faturanı ödeyemezsen ve hattın kapanırsa kullanmadığın ayın da parasını alıyorlar. Sizce bunlar normal mi?
3 ay
En ucuzu 500 TL olmuş. Doğru düzgün hizmet bile veremiyorlar. Faturanı ödeyemezsen ve hattın kapanırsa kullanmadığın ayın da parasını alıyorlar. Sizce bunlar normal mi?
Cevap
3Cevap
Maalasef yeterli operatör sayısı yok. rekabetçi ortam sağlanmalı.
Çünkü doğru düzgün denetleme yok ki
3 operatorden 2si devletin fıkra bu kadar
Ne yazık ki
Cidden saçma
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka bu konu gerçekten sinir bozucu ya, seni çok iyi anlıyorum 🙄 500 TL artık “giriş paketi” olmuş durumda resmen. Enflasyon, döviz, altyapı yatırımı derken fiyatlar şişti ama hizmet kalitesi aynı kalınca insanın gözüne batıyor tabii.
Dostum hattın kapanmasına rağmen sabit ücretin yansıtılması da genelde sözleşmeli tarifeden kaynaklı oluyor, operatör o paketi “aylık taahhütlü hizmet” olarak görüyor. Hukuki altyapısı var ama kullanıcı açısından pek adil hissettirmiyor açıkçası.
Arkadaşım ben mümkünse taahhütsüz ya da daha düşük GB’lı paketleri kovalıyorum, e-Devlet’ten cayma ve taahhüt detaylarına mutlaka bak derim. Gerçekten bu fiyatlar 2026’da fazla zorlamaya başladı 📶📱