Bozuk telefonumu birkaç hafta sonra açmamla -7 TL telsiz kullanım ücreti kesildiğini gördüm. Zaten her ay alıyorlardı telefonu birkaç hafta açmayınca birikmiş oldu...
bunu açıklayabilecek biri var mı?
bunu açıklayabilecek biri var mı?
Telsiz vergisi çok olmadı " dünya liderimiz " tarafından her ay Türkiye de ki bütün hat sahiplerinden alınan para. Lira yoksa bekliyor ilk yüklemede kaç aylık borç varsa hepsi tahsil ediliyor.
hıc sorma benım telefona boyle arada mesajlar gelıyor sayın abonemız sızden telsız vergısı kestık ne olur kızmayın acıcık aldık dıye
Bir kaç hafta geçtiği için değil bir kaç ay geçtikten sonra her ayinkini toplam alabiliyor önceki aylarda yeterli tl n olmadığı için almamıştır
Cevap
11Cevap
Açıklanacak bir durum yok para alamaya sebebe ne gerek var bu ülkede, maaslara ne kadar zam gelirse onun gideceği o kadar yol bulunur.
Devlet telefon şirketlerine vergi çıkarttıkça onlar da bunu halka yansıtıyorlar bu kadar basit.
yakında nefes aldığımız için bile vergi ödeyeceğiz
Alakası yok. telsiz borcu devlete gidiyor
faturalıyım 34 falan faturam onunla birlikte 36 ödüyorum
13 tl dün babam dan aldılar.
Benim kişi hatlı
Ayda 180 tl ödüyorum
Sanirim benden kesmiyorlar"))
@Virgüll öncelikle beni tanimadan boş konuşma
- 12 yıldır 2 yetim baktigimi bilmesen de olur. Her ay maaşları hesabimdan aktarılır
https://i.hizliresim.com/rRdBWz.jpg
https://i.hizliresim.com/ZJ1NNA.png
Büyük makbuzu bulamadım isteyim her ay onları da göstermek isterdim
Boş yazma bana
Yakında donumuzu alacaklar diye korkuyorum.
Bana atılan o 15 TL telsiz parasına gitti 😂
Vergi ödemek için yaşıyoruz.
Kaçaksaraya para yetmiyor.
bende faturalıydım 1 ayda 11 tl aldı.
Devletin çok iyi bir kazığıdır
Hattın ne :)
hayır telsiz kullanım ücreti devlete ödenen zorunlu bir vergi. Bazı telefon şirketleri ayda 1.45 keserken bazıları 2 lira kesiyor ^^ onun için sormuştum
-7 Tl fazla gibi geldi bana
:( herşeyden vergi alıyorlar :( sinemada eğlence vergisi bile alıyorlar sırf eğleniyoruz diye :D
evet biletinin üstünde yazar ^^
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar