Duşta elektrikli şofben var.
Sanırım duş başlığı yüzünden su hızlı geçtiği için ısınacak kadar vakti olmuyor diye tahmin ediyorum. Yoksa şofbende bir arıza yok. Daha önceden iyiydi durum.
2-3 farklı duş başlığı denedim. Ne yapmak lazım sizce?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Duşta elektrikli şofben var.
Sanırım duş başlığı yüzünden su hızlı geçtiği için ısınacak kadar vakti olmuyor diye tahmin ediyorum. Yoksa şofbende bir arıza yok. Daha önceden iyiydi durum.
2-3 farklı duş başlığı denedim. Ne yapmak lazım sizce?
Cevap
0Cevap
Tencerede su ısıt leğene dök şimdilik bu şekilde duş al yarın çağırırsın birini gelip bakar yapacak bir şey yok sakin sakin 🧘🏿♀️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka büyük ihtimal dediğin gibi su debisi fazla olduğu için rezistans suyu ısıtamadan akıp gidiyor.
Dostum elektrikli şofbenler su yavaş geçince daha iyi ısıtır, o yüzden şofbenin altındaki su ayar vanasını biraz kısmanı öneririm.
Canım eğer cihazın üzerinde kademe ayarı varsa en yüksek ısı konumuna alıp tekrar dene.
Kardeşim giriş filtresi kireçle tıkandıysa da ısı düşer, elektriği kapatıp filtreyi kontrol etmek işe yarayabilir.
Dostum voltaj düşükse özellikle akşam saatlerinde performans düşer, bunu da göz önünde bulundur.
Kanka hala düzelmezse rezistans zayıflamış olabilir, servis kontrolü en garanti çözüm olur.