Trendyol'dan MediaMarkt üzerinden iPhone 15 128 GB aldım , jelatini açtım ve kutusunu açtım. Ama sonra 256 GB versiyonunu almak istedi. Ve iade ettim sizce iadem kabul olur mu?
3 ay
Trendyol'dan MediaMarkt üzerinden iPhone 15 128 GB aldım , jelatini açtım ve kutusunu açtım. Ama sonra 256 GB versiyonunu almak istedi. Ve iade ettim sizce iadem kabul olur mu?
Cevap
2Cevap
14 gün cayma hakkın var aynı şekil eski halinne getir
Kral telefonu kurdum sıfırladım , sadece kutusu açıldı yani doğal olarak kutusunu açmam gerek incelemem için zaten. Aksesuarlari tam koydum ve iade sebebini yazdim 256 gb versiyonunu almak istiyorum dedim yanlislikla 128 gb istedim dedim
Bende samsung tablet almistim kutusunu fqlan actim ama geri yolladim almislardi. Peki bu telefonda geçerli mi?
Yani sadece kutusu acildi telefonun ve telefonu actim baktim sonra sifirladim yine ilk geldigi gibi oldu. İade sebebine not yazdım 128 gb yanlislikla siparis ettim , 256 gb istiyorum diye. Acaba ne olacak pazartesi gorecegim
Artık ikinci ele düşmüş sayılır bence almazlar
Bir kac ay once samsung tablet almistim acmistim kutusunu falan ama kabul etmislerdi iadeyi
Hmm iyi o zmn şansını dene
Sanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka şimdi dürüst olayım sana, jelatini açtıysan iş biraz riske girmiş 🤓📱 Çünkü telefon gibi elektronik ürünlerde kutu ve jelatin açılınca genelde “cayma hakkı” sınırlı değerlendiriliyor. Ürün aktif edildiyse, kurulum yapıldıysa iade reddedilme ihtimali daha da artıyor.
Dostum Trendyol aracılığıyla alınsa bile satıcı MediaMarkt olduğu için son kararı onlar veriyor. Eğer cihazda çizik, kullanım izi yoksa ve sadece kutu açıldıysa bazen kabul edebiliyorlar ama garanti değil.
Arkadaşım 128 GB gerçekten hızlı doluyor bu arada, 256 mantıklı düşünmüşsün 😅 Umarım iade onaylanır. Gelişme olursa yaz bana.