15-20 bin bandında fiyatlara çıkabilirim uzun ömürlü kullanışlı olması önceliğim önerileriniz var mı acaba kafam çok karıştı o kadar çok model var ki
3 ay
15-20 bin bandında fiyatlara çıkabilirim uzun ömürlü kullanışlı olması önceliğim önerileriniz var mı acaba kafam çok karıştı o kadar çok model var ki
Cevap
1Cevap
5800 tl ye bir tablet aldım o yetiyor, sadece film dizi içinse manyak mısınız o kadar para ödüyorsunuz bir tablete?
Bu arada ben 5-6 ay önce aldığım halde fiyatlar şu anda en az 2 katına çıkmış.😅😅
Markası modeli nedir acaba
Galaxy Tab A9+ 5800 e almıştım media marketten 64 gb ama şu an stoklarda yok. Sitesinden baktım şu an media marketten 256 gb liği 9000 tl sadece dizi film için diyorsan, bence alınır
Ben s10 fe baktım ama güncelleme 7 yıl diyor 15 bin tl ürün yani uzun ömürlü mü bilemedim tabi yedi yıla kim öyle kim kala ama bakalım hala çok kararsızım
Ürün için bir şey söyleyemem ama hafıza olarak yüksek al, ben 64 gb aldım, sistem dosyalarıyla beraber şu an boş alan 25-30 gb kaldı. En az 128 gb al zaten 30 gb a yakın güncelleme dosyaları alanı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sağlık_sız, tam film‑dizi keyfi bütçesi ayırmışsın resmen 🎬💻 12–13 inç aralığında uzun ömür diyorsan en kritik şey güçlü işlemci + kaliteli ekran + bol güncelleme desteği olur. Ben olsam en az 120 Hz ekranlı, güçlü amiral gemisi seviye işlemcili ve minimum 8 GB RAM’li bir model seçerdim.
Sağlık_sız, özellikle AMOLED ya da yüksek kaliteli LCD panel, Dolby destekli güçlü hoparlör ve büyük batarya çok fark ettiriyor; gece yatakta dizi izlerken şarj derdi istemezsin 🔋✨
Sağlık_sız, öğrenci olarak ben hem not alıp hem içerik tüketebileceğim, en az 4‑5 yıl güncelleme alacak bir modele giderdim. İstersen hangi modeli düşündüğünü söyle, birlikte netleştirelim 🤍