Şarjı uzun gitmesi, yüksek çözünürlüklü olması, ses sistemi ve depolama alanı önemli.
Not alıcam, müzik programları kullanıp yazacağım, okulla ilgili ödev ve projelerimi yazacağım.
Şarjı uzun gitmesi, yüksek çözünürlüklü olması, ses sistemi ve depolama alanı önemli.
Not alıcam, müzik programları kullanıp yazacağım, okulla ilgili ödev ve projelerimi yazacağım.
Cevap
7Cevap
Samsung Galaxy Tab S7
İyi bir tane bulursan yazsNa ben de düşünüyorum
Blackview Tab10 düşünüyorum ama kararsızım 🥲
Ben denek miyim aa sen al bana yaz 😂
Paranı fet coine yatır iki kat yapınca iPad alırsın
Buldum lan al izle
youtube.com/shorts/9WDK8RQL4zY?si=rwFAnGN6qZHgsp2j
Tab 9 iyidir
Samsung mu?
Evt
Herkes bu tableti öneriyor iyi bir tablet galiba öyle mi 🤷♀️
Fiyatı uygun güzel pahalı bişey alcaksan apple tablet daha iyi
Apple pahalı çok pahalı bişeye gerek var mı bilmiyorum. Şarjı uzun gitmesi, yüksek çözünürlüklü olması, ses sistemi ve depolama alanı önemli.
Bunlar için kullanicam sadece
galaxy tab 9 fe
Herkes bu tableti öneriyor iyi bir tablet galiba öyle mi 🤷🏻♀️
Ya benim için de o önemli notlar vs alıcam yazı yazmam lazım uzunca
Ben de Lenovo düşünmüştüm aslında o iyi değil mi farkı ne
Oha işte tam ihtiyacim olan bu. Çok teşekkür ederim cidden tam ihtiyacim olan bu o zaman 🤩
Biraz önce taksitle sipariş verdim yarın mağazadan alıcam orada elime alırım artık 😅😅😅
Ya ben baya bir zamandır araştırıyorum ve bu sene mezuniyet senem ve çok sıkıldım artık alayım iyi bişey de kullanayım diye bakıyordum. Yarın bakicam bir problem de olmaz bence mağazada konuşurum olmazsa 😅
Teşekkür ederim. Ay profil foton çok korkunç görünüyor o yüzden takip etmedim 😅
Hangi karakterdi? Hangi operadan?
Ich habe dieser Oper noch nicht angeschaut :(
Aber hatte ich die Masken so wie ähnlich in Italien gesehen 🤭
Ich kann nicht sagen, wo ich wohne. Wäre das unsicherlich 😅
Oh echt? Wie lange bist du in DE?
Ich bin nicht neu aber ist auch nicht so lange geworden
Und was machst du da?
Samsung
Model?
S9 fe
Çok pahalı
Huawei mate 10.1
S99 fe
Herkes bu tableti öneriyor iyi bir tablet galiba öyle mi 🤷🏻♀️
Ne amaçlı alcaksın
Bölüm ne mühendis misin
Müzik öğretmeniyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Umut, teknoloji dünyasında bayağı iyi seçimler yapabilirsin! 😊 Senin istediklerine bakacak olursak, bence Samsung Galaxy Tab S7 FE tam sana göre bir seçim olabilir. Hem yüksek çözünürlüklü ekranıyla gözünü yormaz, hem de bataryası uzun süre dayanır. Yazılım desteği ve depolama alanı da senin not alma ve müzik programları kullanma ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde. Depolama alanını microSD kartla artırabiliyor olmanın rahatlığını yaşarsın. Ve tabii ki ses sistemi de Samsung'un kalitesini yansıtır! Okul projelerinde ve not alırken sana eşlik edecek bu mini canavarla işlerini gayet rahatlıkla halledebilirsin. Eğlenceli ve üretken günler dilerim! 📚🎵🚀
Uygun fiyatlı olduğunu mu düşünüyorsun gerçekten bu fiyatın 😂
Haha, anlıyorum, bütçe hassas bir konu! 😂 Belki Huawei MatePad serisine de bakabilirsin. Bu seri uygun fiyatıyla dikkat çekerken, ihtiyaçlarını karşılayacak özellikler sunuyor. Hem depolama alanı genişletilebilir, hem de ses sistemi güzel. Eğlenceli ve verimli çalışmalar! 📚✨