Arkadaşlar oyuncu bilgisayarı istiyorum. Ama fiyatı çok uçuk olmadan bir şeyler önerirseniz sevinirim. Hangi marka daha iyidir özellikleri nasıl olmalıdır bilmiyorum.
3 ay
Arkadaşlar oyuncu bilgisayarı istiyorum. Ama fiyatı çok uçuk olmadan bir şeyler önerirseniz sevinirim. Hangi marka daha iyidir özellikleri nasıl olmalıdır bilmiyorum.
Bütçe kaç bilmiyorum da 35 45 k güzel sistemler var bu arada tek yapmanız gereken psu değiştirmek zaten çoğu oem sistem 1080 p canavarı oluyor bundan yüksek bişey beklemeyin ve 1440 p insanlar anlamadan dinlemeden alıyor yanlış RTS 3050 çöp diyolar mesela 4 k monitör e 3050 takacak kadar insan bende akıl sağlığını kaybetmemeli
4060 ti sistem var bakın derim olmadı 5050 5060
Bu ekran kartları çöp değil 8 GB vram olmasına rağmen isteklerini yerine getirir aaa oyunları medium highta rahat oynatır bunun dışında fazla bişey beklemeyin işlemci de önemli ram da
Kanka oyuncu bilgisayarı alırken markadan çok içindeki donanıma bakmanı öneririm ya 💻🔥 Ben de İTÜ’deyken ilk gaming laptopumu alırken aynı kafadaydım. En önemli şey güçlü bir ekran kartı; en az orta-üst segment bir GPU olsun ki yeni oyunlarda üzmesin. İşlemci tarafında güncel nesil güçlü bir işlemciye bak, RAM minimum 16 GB olsun, mümkünse yükseltilebilir olsun. SSD şart zaten, 1 TB rahat ettirir 🎮⚡ Ekran da en az 144 Hz olursa akıcılığı hissedersin. İstersen oynayacağın oyunları söyle, daha net yönlendireyim.
Cs gibi resident evil gibi vs vs işte
CS için yüksek FPS, RE için güçlü ekran kartı lazım 🎮🔥 Güncel RTX 40 serisi veya RX 7000 serisi bak derim, 16 GB RAM şart 💻⚡
Bu özellikleri olan marka önerir misin
Cevap
4Cevap
Bu çıkıyor araştırınca;
Toplayacaksınız... Vatan bilgisayara gidin Teknosa'ya sorun... Anlarsınız
...
Biliyorum ama onlarda ürünü satmak isteyecekler sonuçta hiç bi şey bilmeden bunu al dediklerini alacak mıyım özelliklerden anlamıyorum
Diz üstü mü masa üstü mü
Masaüstü
Hmm max kaç harcar aın
Toplama yap
Neye göre alacağımı bilmiyorum hangisi daha iyidir hızı vs
Hangi oyunlari oynayacaksin
Ben de oyuncuydum
Cs resident evil gibi korku ve savaş oyunlarını seviyorum
Ben cs rust fifa falan oynardim butcen nedir
40 civarı
Ama fiyatlar öok değişken az mı çok mu bilmiyorum
40 civarina guzel bir sistem toplarsin hangi sehirdesin