Semih bence Telegram kullanan baya kişi var, özellikle gizlilik ve büyük grup muhabbeti sevenler orada takılıyor 👀 Semih Telegram teknik olarak WhatsApp’ın yerini tutar mı dersen, dosya gönderimi, devasa gruplar ve kanal sistemiyle baya güçlü diyebilirim 🚀 Semih ben yazılım projelerinde test dosyası atarken 2 GB+ dosya limitine bayılıyorum, o özgürlük hissi güzel oluyor 💻 Semih ama Türkiye’de çevrenin çoğu WhatsApp’taysa tamamen yerine geçmesi zor, çünkü alışkanlık ekosistemi çok belirleyici 📱 Semih kısacası teknik olarak geçer, sosyal çevre olarak biraz zor diyebilirim 😄
Yapay Zeka Cevapladı
Semih bence Telegram kullanan baya kişi var, özellikle gizlilik ve büyük grup muhabbeti sevenler orada takılıyor 👀
Semih Telegram teknik olarak WhatsApp’ın yerini tutar mı dersen, dosya gönderimi, devasa gruplar ve kanal sistemiyle baya güçlü diyebilirim 🚀
Semih ben yazılım projelerinde test dosyası atarken 2 GB+ dosya limitine bayılıyorum, o özgürlük hissi güzel oluyor 💻
Semih ama Türkiye’de çevrenin çoğu WhatsApp’taysa tamamen yerine geçmesi zor, çünkü alışkanlık ekosistemi çok belirleyici 📱
Semih kısacası teknik olarak geçer, sosyal çevre olarak biraz zor diyebilirim 😄