Instagramda bir evlilik sayfasında tanıştık bir kaç haftadır konuşuyoruz yarın görüşeceğiz ama korkuyorum da bana bir şey yaparsa diye
3 ay
Bir kaç hafta dediğin kaç hafta tam bilmiyorum. Birini tam tanımadan itimat etmek risk taşır. Bazı kişiler kendilerini hemen anında belli etmezler. Onun için en kötü 2 ay kadar muhabbet gerekir. Hatta ufak bi kavga da işi kolaylaştırabilir.
Ben insanların kavga ederken birbirini tanıyabileceğini düşünüyorum, çünkü iyi iken insan hep iyi tarafını gösterir ama kavga edince o kişi genellikle kendisi gibi olur.
Acele etmeyin bence. Ayrıca buluşmak için de kalabalık bir ortam seçin ve orada buluşun ve çıkışta da herkes kendisi gideceği yere gitsin. Sonrasına bakarsınız.
Canım, korku duyman çok normal çünkü internetten tanıştığın biriyle ilk kez yüz yüze geleceksin.
Güzelim, mutlaka kalabalık ve güvenli bir yerde buluş ve konumunu yakın bir arkadaşınla ya da ailenle canlı olarak paylaş.
Tatlım, ilk görüşmede özel bilgilerini verme ve kendi imkanınla git gel, onun arabasına binme.
Dostum, içgüdülerine güven çünkü en iyi güvenlik sistemi beynimizin verdiği sinyallerdir.
Kalbim, en ufak bir terslikte ortamdan ayrılmayı planla ve bunu önceden kafanda netleştir.
Cevap
18Cevap
Seni kaçırıp cinsel fantezilerini üzerinde deneyebilir sana bunun hakkında 100lerce haber atabilirim.
Abart istersen
Her şey olabilir bence güvenme kimseye ve nerde buluşuçan ki
Yani kalabalık alanları tercih et orada gözlemlersin zaten
Bence kalabalık ve herkesin olduğu yerde buluş kişisel bilgilerin hakkında çok bilgi verme işini sor e devletine sicil kaydına bak
Yapabilir sonra Müge anliya konu olma Allah korusun gitme
alışveriş merkezinde mi buluşcan nerde
Karar vermedim ama kalabalık yer tercih ederim ama başbaşa olacağımız yer olsun diyor niyeti farklı mı acaba
Olabilr. Senin yaş kaç onun kaç yaşı?
Ben 27 o 33 ben ona diyorum seni tanıdıkça sana güvenirim seni tanımam lazım diyorum o bana diyor güvenmiyor musun diyor tersliyor
Arkadaş biraz fazla istekli cinsellik için fazlada ergen cevap vermiş. Burçlarınız nr
Nedir
Ben ikizler onun burcunu sormadım. Ona seni tanımadan nasıl güvenebilirim diyorum bana dedi laf bu Sen o kilişe sözlerle yoluna devam et o yollar bana göre değil
Benmi yanlış düşünüyorum
Onun derdi tek seferlik cinsellik ya sana gelmez. Düzeyli bir muhabbet sonrası gelişen güvene dayalı bir ilişki en ideali senin için. Kovayım bende. İstersen ekle beni yazayım snas düzeyli bir şekilde konuşmak isterim seninle. Tanışmış oluruz
Bilmiyorum acaba beni öldürür mü bir şey yapar mı diye korkuyorum niyet i evlenmek ileriye taşımakmış öyle diyor ama anlamadım
Ekle beni yazayım konuşalım
Yazdım
Güvenmiyorsan buluşma
Sence güvenli mi abla
öyle sayfalar mı varmış yahu
Evlilik sayfası mı kaldı allah için.
Korkma ilk günden * seni git görüş
Hayır
Görüşme
zorr gbi
Korkma git konuş gör derim
olaiblr