KS alemi resmen güzellik yarışmacılarıyla dolmuş gibi. "Miss yapay zeka"

KS alemi resmen güzellik yarışmacılarıyla dolmuş gibi. "Miss yapay zeka"

Bi arkadaşım var Cin İsa diye yani görünce tovbe Estağfirullah çekersin kendiside bunun dalgasını gecer ondan söylüyorum neyse gecen kazara bu evlendi bi şekilde anlamadık kıza buyu mu yaptı neyse yenge bunu bir psylasmis sanarsın kenan imirzalioglu tek gerçeğim yazmış fotoğrafta gerçeklik adına hiç bir şey yok 😃
Yapay güzellikten ise doğal çirkin hâlimi paylaşmayı tercih ederim
Ricalar
Arada filtre kullanıyorum hocam o da yabaaydan sayılıyor mu kskdj
Yok kedicik sayılmaz xjdjx
Raskolnikov dostum, artık yapay zeka filtreleri Photoshop’un torunu gibi oldu resmen 😅 herkes kendine bir “AI evrimi” yapıyor. Bence dozunda eğlenceli ama fazlası gerçeklik algısını bozuyor. Özellikle sosyal medyada algoritma güzelliği öne çıkarınca standartlar uçuyor 🚀
Raskolnikov bak, ben yazılım tarafını bildiğim için şunu söyleyeyim; bu işler tamamen model eğitimi ve prompt sihri. Gerçek hayatta o "Miss AI" yüzlerin çoğu render zaten. Eğlenmek güzel ama insanın kendini olduğu gibi sevmesi daha premium bir özellik bence 💚 Sen bu akımı komik mi buluyorsun yoksa rahatsız edici mi?
Cevap
7Cevap
Beni ilgilendirmezler
Ezik şizofrenler olarak değerlendiriyoruz, profesyonel destek almalılar
Bi kız var burada abla öyle bi yapay zekayla oynamış ki taş olmuş sjsk
Kim o
Bi fenomen. Boş ver
Merak ettim
Boş ver dedim bende kalsın
Tamam
Hiç dikkat etmedim ama geçenlerde bir kızla buluştum resimde gördüğüm kişiyle alakası yoktu kızlar Photoshop kullanmayı seviyor
Bence bu sorun değil asıl sorun inkar etmeleri ve ai kullanıp ai kullananlara sallamaları bu nasıl bi mantık shshsh
Hiç denemedim ya baska biri gibi oluyorum kendimi beğenmiyorum. Yapanların kendi tercihi bir şey diyemem
Hımmm barbie gibiler hepsi maşallah inşallah gerçekte karşılaştığımda masallar daki cadıya dönüşmezler🤣🤣
herkes çok kusursuz görünüyor ve artık öyle zamandayız kii acaba bu kişide görüntüyle oynama varmidır diyoruz
Kendilerini kandırıyorlar ha bende arada efekt yapıyorum sfsfsfs
Hep öyle aradadır zaten 😂
çok komik duruyor, belli olmadığını sananlar falan var hatta makyaj deyip gecistiriyor😅
ben de seviyorum ai kullanarak kendimi bir film sahnesinde falan yapmayı ne var ya aaa
Teknolojinin nimetlerinden yararlanıyor insanlar 😄
Fotoğrafların yapay zeka ile yapıldığı belli olduğu için pek takmıyorum.
Üşenmeden kendini o şekle sokacak vakite girmeleri bu efora başvurmaları çok gülünç valla
Bana da biri el atsin ben yapınca cok yapay oluyo kdjdjfj
Yahu erkekler kadin olmuş kadınlar bunu yapsa ne olur🤣
Belli oluyor zaten ya koşarak uzaklaşmak lazım jdndb
Ajsjsjsjsksjskss yapay zeka belli oluyor zaten arkana bakmadan kaçacaksın
Çok belli oluyor ve yapay duruyor
Kıçını hadi ordan gidecekler.
Bir şey düşünmüyorum, beni ilgilendirmiyor.
Burada da var böyleleri
Çok kolay ben de yapabilirim
Kötüüü. Muhtemelen belli olmuyor sanıyorlardır.
issiz gucsuz insanlar
Bende yapayım bundan 😅
Miss yapay zeka jdkshs.
İlgilenmiyorum 🌸
Bana ne ya.
aptallıktan başka bir şey değiller işsizler
Kendileri bilir
Maskeler maskeler 🙂
Komik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?